Autoværksted i Aalborg med speciale i Suzuki

Leder du efter et kompetent værksted, du kan henvende dig til, når den er gal med din Suzuki? Hos Ketner ved vi, hvor vigtigt det er for dig at finde et autoværksted, du er tryg ved. På vores værksted i Aalborg kan du stole på, at vores mekanikere gør deres arbejde til UG, så du får en lang levetid på din bil.

Afleverer du din Suzuki på vores værksted i Aalborg, bliver du mødt af mekanikere med mange års erfaring med Suzuki. Vi er stolte håndværkere, der stræber efter at levere det gode resultat hver gang – og første gang.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Lad vores mekanikere i Aalborg, der er Suzuki-specialister, se på din bil

Vores Suzuki-mekanikere i Aalborg har mange års erfaring med netop Suzuki, og supplerer hinanden indbyrdes med deres viden . Derfor får du ikke bare én, men et helt team af dygtige mekanikere på din bil.

Vores specialister hjælper dig blandt andet med:

  • at fejlfinde og stille korrekt diagnose.
  • at skifte rude, dæk og olie, hvis det er nødvendigt.
  • at tage et grundigt kig på din bils klimaanlæg.
  • at lave serviceeftersyn.

Og hvad nu ellers, din bil måtte have brug for.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få en mekaniker med stor know-how

Mange af de mekanikere, vi har ansat hos Ketner, stræber efter at dygtiggøre sig. Derfor er en stor del af dem efteruddannede systemteknikere hos Bosch Danmark.

Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og derfor indeholder din Suzuki en lang række reservedele fra netop Bosch. Dem kender vores mekanikere til, og det er en stor fordel for det endelige resultat. Gennem deres uddannelse har de naturligvis indsamlet en masse viden og erfaring. Den drager de dagligt nytte af – det er godt for både dig og din bil.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Har du ikke tid til at få bilen på værksted?

Vi ved godt, at det kan være ret irriterende, når din bil pludselig viser tegn på, at det er ved at være tid til et værkstedsbesøg. Ofte lyser en kontrollampe, når du mindst venter det. Vi vil dog til hver en tid anbefale at få din Suzuki fikset hurtigst muligt på vores værksted i Aalborg.

Mens din bil er i trygge hænder på vores værksted i Aalborg, stiller vi selvfølgelig en lånebil til rådighed. På den måde er du ikke helt hjælpeløs, mens din bil bliver fikset. Du er også velkommen til at blive på vores værksted, men vi arbejder på din Suzuki. Drik en kop kaffe, mens du venter.

Tal gerne med vores mekanikere, der er specialister i Suzuki i Aalborg. De kan give dig et bud på, hvor længe de skal arbejde på din bil.

Ring til os på +45 98 12 09 11. Så finder vi en tid til dig med det samme. Vi ser frem til at høre fra dig.