Autoværksted i Aalborg med speciale i Toyota

Når du overlader din bil til en mekaniker, vil du gerne kunne stole på, at han eller hun gør sit allerbedste. Det kan vi godt forstå, og derfor har vi kun ansat mekanikere, der er stolte af deres arbejde og hver dag bestræber sig på at være de bedste.

Hos Ketner i Aalborg har vi årelang erfaring med netop Toyota. Du får altså et autoværksted, der godt tør sige, at der ikke findes en opgave, vi ikke kan klare. Vi lægger en ære i vores arbejde og elsker at give vores kunder køreglæden tilbage med biler, der kører som smurt.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Hvorfor skal du benytte dig af et værksted, der er ekspert i Toyota i Aalborg?

Kører du din Toyota ind forbi os, får du en specialist. Vi er gode til at arbejde sammen på kryds og tværs, for vi mener, at vidensdeling er vejen frem. Derfor får du ikke blot én, men flere specialister på sagen, når du indleverer din Toyota hos os.

Vi hjælper blandt andet med:

  • At skifte rude på din bil, hvis den har fået en revne eller et stenslag
  • At skifte dæk fra sommer til vinter og omvendt
  • At skifte olie på din Toyota
  • At fejlfinde og stille korrekt diagnose
  • At foretage serviceeftersyn på din Toyota

Lyser en kontrollampe i din bil, sørger vi for at lokalisere skaden og udbedre den, så du hurtigst muligt kan komme på vejene igen.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Erfarent mandskab med stor know-how inden for branchen

Mange af de mekanikere, vi har ansat, er efteruddannede systemteknikere hos Bosch Danmark. Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og det betyder, at rigtig mange biler indeholder reservedele fra netop Bosch – også din Toyota. Derfor kender vores mekanikerer altså rigtigt godt til de dele, der sidder i din Toyota, og vi kan derfor hurtigt lokalisere et problem og udføre en reparation.

Vælger du at køre din Toyota ind på vores værksted i på Hjulmagervej 38 i Aalborg, får du mere end blot dygtige mekanikere. Vi tilbyder en lang række fordele til dig:

  • Gratis lånebil
  • Fabriksgaranti
  • Prisgaranti
  • Lånebil

Book en tid til service eller reparation på din Toyota i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig, eller du ønsker en nøjagtig pris på en reparation. Du kan ringe til vores værksted i Aalborg på 98 12 09 11. Så tager vi en uforpligtende snak om din bils udfordringer og finder en tid til reparation, hvis det er nødvendigt.

Vi glæder os til at byde dig og din Toyota velkommen på vores værksted i Aalborg.