Dit værksted i Aalborg med speciale i biler fra VW

Kører du Volkswagen, er du som regel godt kørende. Men selv den bedste bil kræver en god mekaniker. Så hvorfor ikke benytte et godt nordjysk værksted i Aalborg, der har årtiers erfaring samt et solidt tag på netop din bil?

Hos Ketner i Aalborg har vi hver dag olie på hænderne fra mange forskellige bilmærker – og naturligvis også Volkswagen. Vores mekanikere har specialiseret sig i hver deres model, og derfor kan vi tilbyde et stærkt hold til din VW.

Book tid og få prisen på din VW service med det samme.
Eller ring til os i dag og bliv hurtigt godt kørende igen.

Hvad kan vi gøre for dig og din VW i Aalborg

Dine ønsker er aldrig for store eller for små til, at vi tager dem ind. Er det ved at være tid til at få skiftet til vinterdæk, ordner vi det snildt for dig. Skal din Volkswagen have den helt store service, står vi også klar til at hjælpe dig i mål. Hos Ketner i Aalborg kan du få hjælp til lidt af hvert. Vi hjælper dig blandt andet med:

 • Rudeskift
 • Aircondition
 • Dækskift
 • Bilsyn
 • Olieskift
 • Softwareopdatering

Lyser en kontrollampe i din bil, kommer du bare ind med den. Så finder vi fejlen og retter den op. Du kan også med fordel ringe til os og fortælle, hvilket ikon dit instrumentbræt viser. Måske er det en fejl, du nemt selv kan løse. Vores vejledning koster dig ikke noget. For vi bestræber os altid på at gøre dig til en gladere bilist.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Skal vi hente og bringe din bil?

Vi ved det lige så vel som dig – vejledning er ikke altid nok. Og derfor må du komme ind med bilen, hvis du ikke selv kan lave det. Kan du slet ikke overskue at få tid til at både hente og aflevere din bil på vores værksted, er der heldigvis hjælp at hente.

Vi tilbyder hente/bringe-service. Det betyder, at du bare skal fortælle os, hvor vi skal hente din bil. Vi henter den og får den sikkert på værkstedet. Når vi er færdige med din bil, afleverer vi den på den lokation, du ønsker. Alternativt har du også mulighed for at benytte dig af en lånebil, mens vi får din bil på hjulene igen.

Det siger vores kunder om os

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Super service. Kort ventetid. Nyd en kop kaffe eller sodavand imens

Morten Poulsen

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

God og hurtigt Service til fornuftig pris

Jeppe Lak Geertsen

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Skulle have min bil til syn ved naboen og fik at vide de tilbød kaffe her. Jeg kom ind ad døren til 7-8 glade personer der tog venligt imod mig, alle med et smil på læben. Kaffen var også helt fin.

Mathias Vinge Koustrup

Syn • VW

Få andre gode kundefordele

Ud over vores hente/bringe-service får du også andre fordele hos os. Nogle af vores bedste kundefordele er:

 • Prisgaranti
 • Fabriksgaranti
 • Gratis lånebil
 • Ingen ventetid
 • Gratis vejhjælp

Vi ved godt, det lyder for godt til at være sandt. Men den er god nok. Vi har nemlig altid bestræbt os på at være de bedste i branchen.

Bestil tid til service med fast pris

Ønsker du en tid til alle former for service, kan du bestille direkte på vores hjemmeside. Udfyld blot informationer om dig selv og din bil samt det ønskede tidspunkt, så får du en bekræftelse med det samme. Lettere bliver det ikke.

Vores mekanikere er dygtige. Det er de, fordi de er nysgerrige på VW og andre biler, og fordi de kontinuerligt ønsker at dygtiggøre sig. Derfor er mange af dem efteruddannede systemteknikere, og det hjælper dem, når de skal arbejde med reservedele til din Volkswagen. Derudover kan du være sikker på, at vi gør os umage for at give dig et resultat, du er tilfreds med. I sidste ende er det den gode omtale, der får os til at eksistere. Uden tilfredse kunder, ingen os.

Skal vi få dig og din bil på vejene igen? Så kontakt os og få en tid med det samme. Vi bestræber os på hurtig, kompetent og professionel service til dig og din bil, og vi ser frem til at høre fra dig.