Biludlejning i Aalborg C

Hos Ketner er vi eksperter i biler. Vi ved alt om service og reparation. Men ikke nok med det, så tilbyder vi også biludlejning i vores afdeling på Hjulmagervej 34 i Aalborg.

Her står klar til at give dig en service af høj kvalitet – vi er nemlig en del af Oscar Biludlejning, der er et landsdækkende koncept. Vores biludlejning får du til de skarpeste priser i Danmark, og du kan vælge mellem et kæmpe udvalg af både personbiler og varevogne i forskellige størrelser. Vi tilbyder også flyttebiler og biler med lift.

Vi giver dig de bedste muligheder for hurtigt og billigt at leje en bil i Aalborg, så du kan komme trygt og godt fra A til B. Se vores udvalg af lejebiler lige her og book din i dag.

Derfor skal du vælge Ketners biludlejning

  • Vi tilbyder yderst lave priser. Priser fra kun 249 DKK pr. dag
  • Hos os er der altid 100 km inkluderet i den daglige lejepris
  • Du kan nemt booke din lejebil direkte fra hjemmesiden
  • Lovpligtige ansvars- og kaskoforsikringer samt vejhjælp er inkluderet i prisen
  • Vi forlanger ingen merpris, selvom du er under 25 år gammel

Med vores biludlejning i Aalborg ønsker vi at tilbyde vores kunder en særdeles billig service. Det betyder ikke, at vi nogensinde går på kompromis med kvaliteten. Alle vores udlejningsbiler er af nyere årgang, og du finder derfor altid en bil, der dækker dit behov.

Vi ønsker at give dig en god oplevelse med både bilen og vores service. Vi står derfor for en biludlejning, der altid leveres med et smil.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Biludlejning på abonnement

Har du brug for en bil i længere tid, kan dette også lade sig gøre hos vores afdeling i Aalborg. Her tilbyder vi langtidsleje for et månedligt beløb, så længe du ønsker at leje en bil i mere end 28 dage. Her finder du priser, der starter fra 99 DKK om dagen – altid med 40 km inkluderet i den daglige pris. Har du brug for mere end de 40 km, kan dette naturligvis tilkøbes.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om vores muligheder for biludlejning eller kør ind forbi og besøg os på Hjulmagervej 34 i Aalborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.