Værksted med speciale i reparation og renovering af turbo

Hos Ketner er vi specialister i både reparation og renovering af turboladere til person-, vare- og lastbiler samt busser. På vores værksted har vi noget af det mest avancerede udstyr på markedet til turbo-reparation og relaterede opgaver. Ønsker du dig en komplet renovering af din turbo? Så indlever den trygt til os – så sørger vores specialiserede mekanikere for at skille turboen ad og undersøge, hvilke reservedele der er nødvendige for at få turboen til at give fuld effekt igen. Vi kontakter dig naturligvis med en pris, inden vi påbegynder en renovering af din turbolader.

Sådan griber vi en renovering af din turbolader an

En renovering af din turbolader foregår ved, at turboen adskilles og gasblæses. Bolte udbores og nødvendige reservedele skiftes. Turboen spændes op i afbalanceringsapparatet, og vi kontrollerer for tæthed ved 4 bar olietryk og 80 grader varm olie. Herefter er turboen klar til montering igen.

Kom til specialisten, når du har brug for service på din turbo. Hos Ketner reparerer og renoverer vi alle typer af turboer. Vi har desuden også et stort reservedelslager af nye turboer og ombytningsturboer. Faktisk har vi altid over 500 turboladere på lager. Derfor føler vi os ret sikre på, at vi også er i stand til at hjælpe dig, hvis du oplever problemer med din turbo.

Specialister i turboreparation og renovering

Vores team består af erfarne mekanikere, der tager sig kyndigt af turboladere i alle slags køretøjer. Vores værksteder er fuldt udstyret med værktøjer og måleapparater, som er helt up-to-date og fuldstændig på niveau med de autoriserede værksteder. Desuden har vi ingen ventetid. Derfor kan du roligt kontakte os, hvis din turbo trænger til reparation eller en renovering. Vi tager os altid af de opgaver, vi får ind, lige med det samme. Dermed sikrer du dig, at du kan blive godt kørende i en fart, når du vælger Ketner til reparation af turbo.

Så hold dig ikke tilbage, hvis du vil opleve den ultimative køreglæde. Hos Ketner sørger vi for at holde hele Danmark kørende til en yderst fornuftig og konkurrencedygtig pris.