Mød medarbejderne

Ketner afdelingerne i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding, består i dag af ca. 85 medarbejdere, fordelt i forskellige afdelinger, der alle brænder for deres fag.

Aarhus

Morten er vores afdelingsleder. Han har haft sin opvækst ved Peugeot, hvor han har været teknisk rådgiver. Morten er garant for god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig - og altid med et smil.

Morten Haller Mikkelsen

Afdelingsleder

Jimmy indgår i teamet i indskrivningen, hvor han primært servicerer vores storkunder og fleet aftaler. Jimmy kommer fra Ford og har naturligvis et stort kendskab til dette mærke, men håndterer alle mærker med kyndig og professionel vejledning.

Jimmy Pedersen

Værkfører

Rune er en del af teamet, der står for indskrivningen. Rune er uddannet autoelektromekanikker og Bosch system teknikker og er vores specialist i alt fra El-problemer til oliefyr. Rune har stor erfaring indenfor branchen og er altid klar med gode råd.

Rune Lindgaard

Værkfører

Jacek holder styr på reservedelslageret hos Ketner Aarhus. Der skal jongleres med mange numre når både kunder og egne mekanikere skal serviceres. Jacek er meget pligtopfyldende og har det bedst med orden i tingene.

Jacek Barut Ciechanowski

Reservedelsansvarlig

Ulrik er vores uundværlige dieseltekniker. Han er, som man siger, en gammel rotte i faget. Ulrik har været hos Ketner i mere end 35 år og har en unik viden og know-how omkring reparationer af dyser og pumper.

Ulrik Bengtsen

Dieseltekniker

Kasper er en yderst kompetent og dygtig mekaniker med speciale i varebiler. Han er altid i godt humør og klar med en kvik bemærkning. Kasper er meget morgenfrisk og løser alle opgaver med et smil.

Kasper Klint Johansen

Mekaniker

Mathias er VW specialist, men mestrer alle mærker. Han arbejder systematisk og har orden og styr på tingene. Han er fuld af gå på mod og er altid glad og udadvendt.

Mathias Baarup

Mekaniker

Mathias har bred erfaring inden for mange bilmærker. Han er meget omhyggelig og arbejder systematisk og målrettet. Mathias har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Mathias Bjerregaard Petersen

Mekaniker

Patrick er udlært i vores afdeling i Århus. Han har efterfølgende haft en periode i Herning afdelingen, men er nu at finde i Århus igen. Patrick er en hærlig og initiativrig fyr med masser af gå på mod. Han tackler opgaverne professionelt og altid med et smil på læben.

Patrick Kitzberg

Tekniker

Bjørn er en særdeles omhyggelig fyr og meget præcis i sit arbejde. Han er uddannet systemtekniker gennem Bosch og klarer alle de udfordringer han bliver mødt med. Bjørn har en forkærlighed for Mercedes, Audi, VW, Skoda og Seat og er specialisten på vores gearkasseværksted.

Bjørn Laursen

Tekniker

Stephvan har det sorte bælte i fejlfinding. Han brænder for faget og er altid frisk på de udfordringer, som han mødes med. Med smil på læben og stor flid løses opgaverne som de kommer!

Stephvan Bonde

Tekniker

Mathias er EUX lærling og har fået mekanikerfaget ind med modermælken. Han har stort flair for opgaverne, som han løser med stor omhyggelighed. I sin fritid er Mathias meget engageret i motorsport.

Mathias Brink Thomasen

Mekanikerlærling

Mads er lærling i autoværkstedet. Han brænder for mekanikerfaget, og han møder frisk og veloplagt til dagens opgaver, hvor han suger ny viden til sig.

Mads Michael Stender

Mekanikerlærling

Søren varetager kørsel til og fra værkstedet med kundebiler samt diverse vareture. Han har mekaniker erfaring og kan klare opgaver on site såvel som på eget værksted. Søren renser mange partikelfiltre og er ellers altid på farten, hvor han klarer opgaverne med et smil.

Søren Würtz

Chauffør og mekaniker

Hovedafdelingen

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget iderig, hvilket betyder, at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt. Han er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Torben Hansen

Direktør

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick, Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Henrik Thomsen

Økonomichef

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Christina Christensen

Bogholderi og kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Birgitte Lænner

Marketing og kontorassistent

Jesper er voksen elev, hvor han primært arbejder med bogholderi og regnskab, som han gerne vil specialisere sig i. Jesper tager også gerne fat på andre administrative opgaver, der er på kontoret. Og han er altid behjælpelig, når man ringer til vores bogholderi.

Jesper Sørensen

Kontorelev