Reparation af stenslag i Herning

Vi ved alle hvor irriterende det kan være at få et stenslag i ruden, og selvom skaden måske er lille, er det noget, man er opmærksom på hver evig eneste gang, man sætter sig ud i bilen. Et stenslag kan også ende med at skygge for dit primære udsyn, og så er det noget rigtigt skidt at køre rundt med. Derfor sørger vi altid for at stå klar til en reparation af stenslag på vores autoværksted i Herning.

Faktisk bør du altid bestille en tid til reparation af stenslag, så snart det sker. For selvom skaden ikke påvirker dig eller dit udsyn synderligt, kan det over tid give dig større problemer. Skaden kan nemlig hurtigt vokse sig større og ting som snavs og endda sprinklervæske kan påvirke en eventuel reparation så meget, at det ikke er muligt at opnå et godt resultat – og så vil skaden være synlig, indtil du i sidste ende skifter ruden. Så jo hurtigere du ringer til Ketner for en reparation af stenslag på vores værksted i Herning, jo bedre en løsning får du.

Bestil tid til en reparation af stenslag med det samme

Du kan naturligvis godt køre rundt med en lille skade i ruden i et kort stykke tid, men så bør du også få vores værksted til at kigge på det. Hvis snavs er indlejret i stenslaget, vil det nemlig gøre reparationen mindre effektiv og endda i nogle tilfælde umulig. Ting som sprinklervæske, der indeholder farvestoffer, kan misfarve området. Når reparation til sidst er udført, bliver resultatet derfor ikke helt så glat og rent, som det kunne have været.

For den bedst mulige reparation af et stenslag skal reparationen udføres inden for få dage efter skaden opstår. Så er du sikker på at opnå både et bedre resultat og en mindre regning. Vores mekanikere har stor erfaring indenfor branchen og de kan derfor hurtigt klare en reparation af stenslag på værkstedet i Herning. Du kan køre forbi os på Cypresvej 2. Der står vi altid klar til at hjælpe dig trygt og godt tilbage på vejene igen.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Kontakt Ketner i Herning med det samme, hvis du får et stenslag i ruden

Vores værksted i Herning er altid åbent for dig, der kommer med et stenslag. Du behøver faktisk slet ikke at bestille tid. Kør forbi os med det samme og så tjekker vi det for dig – på den måde sikre vi og du, at skaden ikke bliver større og dermed heller ikke din værkstedsregning.