Lad os blive det foretrukne værksted til din Audi

Er du den glade ejer af en Audi, betyder kvalitet en stor del for dig. I hvert fald når det kommer til din bil. Og kvalitet skal behandles med ekspertise. Derfor skal du selvfølgelig finde et Audi-autoværksted, der er vant til at arbejde med tysk kvalitet.

Vi har specialiseret os i mange forskellige bilmærker, og vores Audi-team vil hellere end gerne tage sig af din bil, så du kan få din Audi hurtigt og sikkert ud på vejene igen.

Book tid og se prisen på din Audi service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Et værksted, der kan hjælpe med lidt af hvert

Hos os får du en Audi-specialist, der ved, hvad faget handler om. Vi er et hold af dygtige mekanikere og teknikere, der har stort kendskab til Audi. På den måde får du og din Audi den bedste behandling på vores værksteder, hvor vores erfarne mekanikere arbejder tæt sammen for at finde de løsninger, der giver bedst mening for dig.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Olieskift
  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Softwareopdatering
  • Serviceeftersyn
  • Aircondition

Og selvfølgelig meget mere. Se eventuelt vores liste med specialer, som naturligvis også omfatter Audi.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vi henter og bringer din bil

Der er mange fordele at hente ved at benytte os som dit foretrukne værksted. Hvis du synes, det er uoverskueligt at få din bil på værksted i en travl hverdag, skal du blot bede om vores hente/bringe-service. Den går kort og godt ud på, at vi henter din Audi på din matrikel eller et hvilket som helst andet sted – fuldstændig efter dit ønske. Når vi er færdige med din bil, leverer vi den også retur til dig på et ønsket sted.

Dermed slipper du for at bruge unødig tid på at aflevere og hente din bil, mens du kan nyde, at den er i gode og professionelle hænder.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Tag en lånebil, mens vi arbejder på din Audi

Vi er alle mere eller mindre afhængige af vores bil, og derfor skal vi ikke belemre dig med ventetid, når det kan undgås. Du har i stedet mulighed for at få en gratis lånebil stillet til rådighed, mens din Audi er til reparation. Det skal jo være muligt for dig at komme frem og tilbage, selvom vi har din bil.

Lad en specialist gøre din Audi køreklar

Mange af de mekanikere, der indgår i de forskellige teams, er efteruddannede hos Bosch Danmark. Bosch er førende underleverandører til bilbranchen, og derfor indeholder din Audi en lang række reservedele fra netop Bosch.

Vores systemteknikere ved lige præcis, hvad din Audi har brug for, og hvornår den har brug for det. Og så har de tilmed adgang til branchens bedste testudstyr. Din Audi får altså det bedste her hos os.

Ring i dag og få en tid eller book tid online

Ring til det værksted, der ligger nærmest dig, og få en tid med det samme. Kør også gerne forbi et af vores værksteder – vi har altid tid til en snak med dig.

Lad os få din Audi godt kørende igen.