Ketner Holstebro – når kun det bedste er godt nok til din BMW

Er du så heldig, at du har en BMW stående hjemme i garagen? Men er du også så uheldig, at din bil er begyndt at skrante lidt, og derfor trænger til et eftersyn hos mekanikeren?

Hos Ketner i Holstebro kan vi bryste os af vores mangefacetterede erfaring med de gode biler fra BMW. Du kan derfor være helt tryg ved at sende din bil på værksted hos os. Vi tager professionelt hånd om din bil og sørger for, at den kommer til at give dig masser af køreglæde, når du får den tilbage i din garage.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Hvorfor skal du vælge et Ketner-værksted til at tage sig af din BMW i Holstebro?

Hos Ketner Holstebro er vi en del af Bosch Car Service. Det er din garanti for, at vi har en stor knowhow og et godt kendskab til hver en reservedel på din BMW. Vi er med andre ord eksperter i biler fra BMW, og vi kender derfor din bil fra inderst til yderst. Med det sidste nye inden for udstyr til reparation og service og fordi vi er online med fabrikken, kan vi desuden teste og opdatere din bil, så den altid performer sit allerbedste.

Er kvalitet vigtigt for dig? Så gør du derfor klogt i at vælge et værksted som vores, hvor kvalitet gennemsyrer alt det, vi foretager os i vores daglige arbejde med biler.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Dit lokale specialisthus – med garanti for et professionelt resultat hver gang

Når vi får en bil ind på vores værksted, sætter vi altid en ære i at udføre et godt og professionelt stykke arbejde. At reparere og servicere biler er vores håndværk – og det er et håndværk, vi er stolte af. Ud over at have en stor viden om biler af mærket BMW har vi også flere mekanikere på vores værksted, som er uddannede systemteknikere hos Bosch, der er en eftertragtet uddannelse inden for vores fag. Faktisk er Bosch verdens største leverandør af reservedele til bilbranchen.

BMW er et af de bilmærker, der bruger rigtig mange reservedele fra Bosch. Derfor er det en stor fordel for dig som lykkelig BMW-ejer, at vi har adgang til knowhow fra Bosch, og at vi kan skaffe alle de bedste reservedele hjem til din bil.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Vi har ingen ventetid – du kan altid komme hurtigt til

Biler har det altid med at gå i stykker på de mest ubelejlige tidspunkter. Sådan er det bare at være bilejer. For at gøre det så lidt besværligt for dig som overhovedet muligt at få din bil på værksted kører vi med et princip, der hedder: Nul ventetid. Vi vil gerne tilbyde dig den bedste service, og derfor tager vi gerne imod din bil uden ventetid. Du må stadig meget gerne ringe til os, før du kommer med din bil. Men du behøver ikke frygte, at du skal vente flere dage, før vi kan tage et kig på den.

Vil du gerne hurtigt have fikset din BMW på vores autoværksted i Holstebro, så du kan blive godt kørende igen? Så er vi kun et opkald væk.

Hvad kan vi tilbyde af ydelser og services på din BMW i Holstebro?

Der er ikke den service eller reparation, vi ikke kan udføre på din BMW. Uanset hvad du skal have fikset eller tjekket på din bil, står vi klar til at tage imod den på vores værksted. Vi udfører både små og store reparationer, og kører du i en bil af et andet mærke end BMW, kan du også sagtens køre den til eftersyn på vores værksted.

Vil du gerne have os til at skifte dæk på din bil, skifte en pære, montere nye bremseklodser eller gøre din bil klar til syn? Så giv os et kald. Vi har ingen ventetid, så du kan altid være sikker på at komme hurtigt til – uanset hvor presserende eller lidt presserende dit eftersyn af bilen er.