Din lokale Fiat-specialist

Er du den heldige ejer af en Fiat? Og vil du gerne have din bil på et værksted, der ved noget om Fiat, så du kan være sikker på at bevare din fabriksgaranti?

Hos Ketner har vi flere mekanikere, der har specialiseret sig i biler af mærket Fiat. Kører du i en Fiat, kan du derfor med god samvittighed overlade din bil til os. Vi udfører alle former for reparationer og servicetjek, og vi bruger kun reservedele af samme kvalitet, som din Fiat er udstyret med.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Hvad er der af fordele ved at vælge vores værksted, der har speciale i Fiat?

  • Vi stiller en lånebil til rådighed til dig, mens vi arbejder på din bil.
  • Du kan bede os om at hente og bringe din bil, når den skal på værksted.
  • Vores erfarne mekanikere har specialiseret sig i Fiat-biler.
  • Du kan beholde din fabriksgaranti.
  • Vi tilbyder dig konkurrencedygtige priser og giver dig oven i købet prisgaranti.
  • Vi har kompetente værksteder flere steder i landet.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Derfor skal du vælge en specialiseret mekaniker

Når du ejer en Fiat, kan du aldrig gå galt i byen ved at vælge et værksted med speciale i Fiat. Jo større kendskab din mekaniker har til biler af mærket Fiat, des bedre kender din mekaniker naturligvis din bil. Det gælder alt fra det tekniske i bilen til de reservedele, som bilen består af. Vi tør faktisk godt gå så langt som til at sige, at vi kender din Fiat ud og ind. Derfor skal du bruge os, når du gerne vil være godt kørende – uden at det behøver at koste dig en bondegård.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Brug os, når den gode værkstedsoplevelse er vigtig for dig

På hvert enkelt af vores værksteder gør vi hver dag vores bedste for at få din Fiat til at køre som en drøm. Men det er ikke kun din bil, der er vigtig for os. Det er du og din oplevelse af at have din bil på værksted også.

Vi er udmærket klar over, at det aldrig bliver en fest at have din bil på værksted. Det er derfor vigtigt for os, at du får så god en oplevelse som muligt, når du kører din bil på et af vores autoværksteder. Det forsøger vi at klare ved at tilbyde dig en uovertruffen service og at hjælpe dig bedst muligt, når din bil trænger til lidt kærlighed.

Vi lever nemlig af glade kunder, og derfor vil vi også gerne have, at du får den bedste værkstedsoplevelse, når du overlader din bil til os.

Book en tid til din Fiat på dit lokale autoværksted allerede i dag

Er en rød advarselslampe pludselig begyndt at blinke i din bil? Har din forrude fået en skade? Eller er det blot blevet tid til at få foretaget et rutinemæssigt eftersyn af din bil? Så er vi kun et opkald væk. Du kan altid få en hurtig tid til din bil, når du ringer til et af vores lokale værksteder.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at tage imod din Fiat på vores værksted.