Ketner Holstebro – når du gerne vil have din Ford til den lokale specialist

Er der en blinkende advarselslampe, der fortæller dig, at du skal have din bil på værksted? Eller larmer din udstødning så meget, at du ikke kan komme hurtigt nok af sted til mekanikeren? Hos Ketner i Holstebro tager vi gerne imod din bil.

Vi har mekanikere på vores værksted, der har speciale i Ford-biler, og vi er derfor det oplagte valg, hvis du kører i en Ford og bor i eller omkring Holstebro. Der er ikke den reparation, der er for stor eller for lille til os, og når du afleverer din Ford hos os, kan du være sikker på, at vi får den gjort klar igen på den bedst mulige måde.

Tøv ikke med at køre din Ford på vores værksted – vi tager os professionelt og kærligt af den. Og det gør vi hver eneste gang.

Derfor skal du køre din Ford på værksted hos Ketner i Holstebro

  • Vi har ingen ventetid.
  • Du kan få din bil gået efter i sømmene af en specialist i Ford.
  • Vi er et Bosch Car Service-værksted.
  • Du får høj kvalitet og god service med i købet.
  • Du kan låne en lånebil, hvis du ønsker det.
  • Du får repareret din bil til en yderst konkurrencedygtig pris.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Leder du efter en erfaren og uddannet mekaniker i Holstebro med speciale i Ford?

Sværger du til Ford-biler? Og er det ikke alle og enhver, der kan få lov til at rode med din bil? Så kan du føle dig i trygge og professionelle hænder hos vores eksperter i Ford. Efter at have arbejdet med Ford-biler gennem mange år og at have specialiseret sig i netop deres biler, er der ingen tvivl om, at din bil får den bedste behandling hos vores mekanikere.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Ingen ventetid på at få din bil på værksted

Vi er ikke i tvivl om, at det er belastende, når der er noget i vejen med din bil. Det koster ikke alene penge. Det er også besværligt at skulle undvære din bil i mange dage og at skulle fragte den til og fra det værksted, du bruger. Men det har vi besluttet os for at gøre noget ved. Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt og så lidt besværligt som muligt for dig at have din bil på værksted.

Derfor har vi ingen ventetid på vores værksted. Det betyder, at vi altid står klar til at se på din bil, når den skal til service, eller når den skal repareres. Du skal ikke vente længere tid end højst nødvendigt, og derfor har vi flere mekanikere ansat, så vi hurtigere kan sætte din bil i stand.

Bosch Car Service-værksted: Rig på reservedele af høj kvalitet og værdifuld knowhow om Ford

Vores værksted er ikke alene et Ford-værksted. Det er også et Bosch Car Service-værksted. Det betyder med andre ord, at vi har ladet flere af vores mekanikere blive uddannet hos Bosch Danmark som systemteknikere, så de har stor viden i brug af testudstyr og generel knowhow inden for branchen.

Bosch er intet mindre end verdens største leverandør af reservedele til bilindustrien, og derfor er det meget værd at have systemteknikere ansat på vores værksted, der kender alt til Bosch og de originale reservedele, der kommer derfra.

Giv os et kald hos Ford i Holstebro

Har du brug for vores hjælp til at få fikset din Ford? Så er vi mand for at klare opgaven. Du kan fange os ved at ringe i vores åbningstid. Alternativt kan du også kigge ind forbi vores værksted, hvis du er i nærheden.

Selvom vores værkfører ofte har meget travlt, har vi altid tid til at tage en snak med dig om din bil, og hvad der skal gøres ved den. Vores værksted ligger på Herningvej 39 i Holstebro og er ikke svært at finde. Vi ser frem til at tage imod dig og din bil på vores værksted.