Lad en Hyundai-specialist håndtere din bil

Det er ofte en rigtig god idé at overlade ting, du ikke ved så meget om, til eksperter med den største erfaring. Det kan spare dig for en masse tid. Og det kan potentielt også spare dig penge i det lange løb. Derfor bør du anvende et autoværksted som Ketner, når din Hyundai trænger til enten service eller reparation.

Hos Ketner Holstebro er vi blandt de førende specialister i biler fra Hyundai, og vi deler gerne vores erfaring med dig og din bil. Kundeservice og kvalitet er vores drivkraft. Derfor gør vi hver dag vores allerbedste for at holde alle Hyundai-ejere godt kørende.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Få alle fordelene på et værksted med specialviden og erfaring med Hyundai

Ud over at have de bedste mekanikere tilbyder vi også vores kunder en lang række fordele.

Det gælder for eksempel:

  • Fabriksgaranti: Få et stempel i din servicebog, når din Hyundai har været i vores hænder.
  • Prisgaranti: Vi matcher det lokale mærkeværksteds priser.
  • Gratis lånebil: Vi stiller en bil til rådighed, mens vi fikser din.

Der må gerne være ekstra fordele ved at vælge os som dit foretrukne Hyundai-værksted. Derfor har vi lagt os i selen for at give dig den bedst mulige oplevelse – på alle tænkelige parametre.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

En mekaniker med det højeste niveau af knowhow om Hyundai

Bosch er førende underleverandører til bilindustrien, og hvert år uddanner Bosch Danmark en mængde såkaldte systemteknikere. Den uddannelse har mange af vores mekanikere gennemført, og den er både anerkendt og forankret i højaktuel indsigt i moderne biler og reservedele.

Det vidner om, at vores mekanikere er videbegærlige og flittige, og at hele vores vision er baseret på at ønske om at ville vores kunder det allerbedste – og det kommer dig og din Hyundai til gode.

En Hyundai indeholder mange reservedele fra netop Bosch, og dem kender vores systemteknikere alt til, netop fordi de har taget uddannelsen. De har tilmed adgang til alt knowhow fra Bosch, og det er en kæmpe, hvis du gerne vil have det optimale ud af din bil.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Er det ved at være tid til serviceeftersyn?

En lampe i dit kontrolpanel fortæller dig, det er ved at være tid til service på din Hyundai. Ring til os og bestil en tid eller book en tid direkte fra vores hjemmeside. Du indtaster blot informationer om din bil og om dig selv. Efter booking får du en bekræftelse fra os. Det er nemt og effektivt. Herefter sætter vi en af vores mange specialister på sagen, når din bil skal have service.

På vores Hyundai-værksted tilbyder vi dig blandt andet:

  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Olieskift
  • Serviceeftersyn
  • Softwareopdatering

Så det er bare med at få bestilt tid til service, så du kan blive godt og bekymringsfrit kørende igen.

Kontakt et Ketner-værksted, når skaden er sket

Vi lever af at gøre vores bedste, og den påstand er du mere end velkommen til at teste os på. Du kan også se, hvad alle vores glade kunder skriver om vores autoværksted på Trustpilot. Du kan derfor roligt ringe til et af vores værksteder eller svinge forbi, hvis du er lige i nærheden en dag. Vores værkfører har altid tid til en snak med dig.