Et værksted fyldt med erfarne Opel-specialister

Opel er garanti for kvalitet. Og det er sikkert også derfor, du har valgt denne bil. For kvalitet er vigtigt – især når det kommer til biler. Det ville være dejligt, hvis kvalitet også betød, at din bil aldrig skulle i hænderne på en mekaniker. Sådan er virkeligheden dog sjældent.

Selv de bedste biler får brug for pleje. Hos Ketner har vi årelang erfaring med Opel, og derfor synes vi selvfølgelig, du skal overlade din bil til os. Kvalitet har dog den fordel, at du ikke skal forbi et værksted ret ofte. Men når du skal, sørger vi for at gøre det til så god en oplevelse for dig som overhovedet muligt.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det kan vi gøre for dig

Når du indleverer din Opel på vores værksted, sørger vi for at sætte bedste mand på opgaven. Vi hjælper dig blandt andet med:

 • Dækskift
 • Olieskift
 • Rudeskift
 • Aircondition
 • Bilsyn
 • Service
 • Softwareopdatering

Faktisk alt det, din bil har brug for.

Vi arbejder efter princippet om, at vores kunder altid skal være glade for det stykke arbejde, vi har leveret. Det betyder selvfølgelig, at vi skal gøre vores job ordentligt. Derfor har vi sørget for at ansætte branchens bedste folk til at tage sig godt af din Opel.

Test os gerne på den påstand. Du bliver ikke skuffet.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Systemteknikere uddannet fra Bosch Danmark

En af grundene til at vi kan kalde vores mekanikere for Opel-specialister er, at de er uddannet systemteknikere hos Bosch Danmark. Der er der faktisk mange af vores mekanikere, der kan prale af.

For dig og din Opel betyder det konkret, at I får en mekaniker, der kan arbejde med de alle reservedele, din Opel indeholder, med det højeste niveau af mekanisk indsigt og knowhow. Mange reservedele fra din bil kommer nemlig fra Bosch Danmark. Derudover har vi på alle vores værksteder adgang til branchens bedste testudstyr, som selvfølgelig også bliver brugt på din bil.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Flere fordele for din Opel på vores autoværksted

Efteruddannelse er en ting. Fordele noget andet. Vi tilbyder fordele som:

 • Ingen ventetid
 • Gratis lånebil
 • Fabriksgaranti
 • Prisgaranti
 • Hente/bringe-service
 • Gratis vejhjælp

Det er forskelligt, hvilke behov vores kunder har. Derfor har vi en lang række fordele, der imødekommer forskellige behov. Vi henter din bil, hvis du har for travlt til selv at indlevere den. Vi sørger for, din fabriksgaranti beholdes, når vi reparerer din bil. Og vi matcher priser, du har fundet andre steder.

Vi vil gøre alt for, at du vælger os som dit Opel-autoværksted. Når først du har prøvet os, behøver du ikke prøve andet.

Lad en Opel-specialist tage sig af din bil

Når først vores mekanikere får fingrene i din bil, ser du den først igen, når den er klar. Der er ingen smalle steder, når det kommer til kvalitet på vores værksted. Vi vil hellere bruge lidt ekstra tid på din bil end at give dig din bil retur, når den ikke er helt færdig.

Ring allerede i dag

Vi tilbyder dig gratis hotline. Ring, hvis du har brug for vejledning til din Opel – så får du den kvit og frit. Og ønsker du at bestille en tid, skal du også bare kontakte os. Enten telefonisk eller ved fysisk fremmøde på vores værksted.

Lad os høre fra dig. Så giver vi dig køreglæden tilbage igen i løbet af ingen tid.