Autoværksted med indgående viden om Peugeot

Sværger du, som mange andre danskere, til Peugeot, forstår vi det godt. Brug derfor vores værksted, når din bil trænger til service. Vi lover, at der står et kompetent mekanikerteam klar til at tage sig kærligt af din bil.

Vi kender alt til Peugeot, og vores mekanikere kan løse alle opgaver, stor som små. Så kør til os, hvis du har problemer med din Peugeot, vi har rette udstyr og knowhow til at løse opgaven.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Et professionelt værksted med adgang til det højeste niveau af knowhow

På vores værksteder har vi en masse mekanikere, der har taget en efteruddannelse hos Bosch Danmark. Bosch er førende underleverandør i bilindustrien, og derfor indeholder rigtig mange biler reservedele fra netop Bosch. Det gælder også reservedelene til din bil.

Derfor har vores mekanikere det højeste niveau af knowhow, når det kommer til reservedele, og det er til fordel for dig. Vi har tilmed adgang til det bedste testudstyr i autobranchen i Danmark. Din bil er altså i mere end kompetente hænder på vores værksted.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Skal vi hente og bringe din bil?

Du får en lang række fordele, når du benytter vores værksted. Ud over at få behandling fra førende Peugeot-specialister tilbyder vi også hente/bringe-service. Det går i al sin enkelhed ud på, at vi henter din Peugeot på lige præcis den placering, der passer dig bedst. Så er du fri for at bruge tid på at aflevere din bil hos os.

Har du behov for det, kan du få en lånebil til rådighed, mens vi ordner din bil. Når vi har repareret din bil, afleverer vi den igen. Hvor og hvornår det passer dig.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Her er de fordele, du får ved at vælge vores autoværksted til din Peugeot

Hente/bringe-service er blot en af vores fordele. Men der er flere store fordele, når du vælger Ketner til at tage sig af din bil. Vi tilbyder blandt andet:

  • Prisgaranti
  • Fabriksgaranti
  • Ingen ventetid
  • Gratis lånebil

Det er vigtigt for os at imødekomme vores kunder. Og derfor har vi ovenstående fordele. Fabriksgarantien beholder du, når vi er færdige med din bil. Vi overholder nemlig de regler, fabrikken og EU har sat for din Peugeot.

Derudover tilbyder vi prisgaranti, hvis du kan give os dokumentation for et andet tilbud, timepris og reservedelsnumre. Får vi det, matcher vi prisen og reducerer den yderligere med 10 procent.

Lånebil eller varm kaffe

Har du ikke tid til at vente på, at vi reparerer din bil, kører du bare herfra i en af vores lånebiler. Det er både nemt og belejligt. Og det koster dig ovenikøbet ikke ekstra. Du er dog også mere end velkommen til at blive og vente på, vi er færdige. Få en varm kop kaffe, mens du venter.

Har du brug for en mekaniker allerede i dag?

For at vi kan tilbyde dig en Peugeot-specialist, er vi selvfølgelig nødt til at høre fra dig først. Ring til os og fortæl om dine behov. Så finder vi en tid til din Peugeot og overlader den til en af vores specialister på området.

Vi ser frem til at hjælpe dig!