Ketner Holstebro: Når din Renault fortjener en tur på det bedste værksted

Skal din Renault en tur på værksted? Og leder du efter en mekaniker, der er specialiseret i biler af mærket Renault? Så behøver du ikke at lede længere. Hos Ketner i Holstebro har vi et stort kendskab til Renault-biler. Uanset hvilken type af reparation eller service, du skal have udført på din bil, så er vi mand for at klare opgaven. Vores specialuddannede mekanikere tager hånd om din Renault på professionel vis, og de kender alt til Renault og deres måde at bygge biler på.

Vil du gerne bestille en tid til din Renault? Så book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hos vores Ketner-værksted i Holstebro kan vi tilbyde dig og din Renault:

  • Høj kvalitet og god service
  • Konkurrencedygtige priser
  • Ekspertviden om biler af mærket Renault
  • Software opdatering
  • Ekspertise i alle typer af reparationer og servicetjek
  • Muligheden for at få en lånebil med hjem

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Derfor skal du køre din Renault på vores værksted i Holstebro næste gang, den trænger

På vores værksted knokler vi hver dag for at gøre det nemt for dig at være bilejer. Er der noget galt med din bil, så fikser vi det med et smil, og har du problemer i forhold til at undvære din bil, tilbyder vi dig en gratis lånebil.

Har du en Renault stående hjemme i carporten, så er vi det helt rigtige værksted at ringe til, når der for eksempel er noget galt med gearkassen eller bremserne. Vi har mekanikere ansat på vores værksted, der har specialiseret sig i biler af mærket Renault, og for at det ikke skal være nok, så kan vi også bryste os af at være et Bosch Car Service-værksted.

Det betyder, at vi er online med fabrikken og har derigennem adgang til den nyeste knowhow inden for branchen. Vi har derfor også helt styr på vores testudstyr, og derfor reparerer og servicerer vi altid ud fra bilfabrikantens forskrifter – du bevarer derfor din fabriksgaranti.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Kontakt din Renault-specialist i Holstebro for at få en hurtig tid til din bil

Vil du gerne have din Renault repareret så hurtigt som muligt, så du kan komme ud at køre vejene tynde igen? Så kontakt os endelig. Du kan ringe til os i vores åbningstid, og er du i nærheden, så kan du også altid køre den vej forbi vores værksted.

Selvom vi har travlt med at rode med biler, har vi altid tid til en snak med dig, så vi sammen kan finde ud af, hvad der skal gøres ved din bil.

Du finder os på Herningvej 39 i Holstebro. Vi glæder os til at høre fra dig.