Værksted med den rette knowhow om Skoda

Octavia. Fabia. Superb. Og alle de andre. Skoda har gennem de seneste årtier slået sig fast som et af danskernes foretrukne bilmærker. Det er dog desværre ikke ensbetydende med, at du aldrig skal forbi et autoværksted, hvis du har en Skoda. Før eller siden vil alle biler have brug for service eller reparation. Derfor synes vi selvfølgelig, du skal vælge det førende autoværksted med viden om Skoda.

Hos Ketner er vi nemlig specialister i Skoda. Bor du i nærheden af Holstebro, bør du overveje at nyde godt af vores ekspertise – og ikke mindst vores prisgaranti.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Det tilbyder vi din Skoda på vores værksted

Vi tilbyder en lang række forskellige ydelser. Om en kontrollampe på instrumentbrættet lyser, eller bilen trænger til service, hjælper vi dig gerne.

Vi hjælper for eksempel med:

  • Olieskift
  • Dækskift
  • Softwareopdatering
  • Klimaanlæg
  • Rudeskift
  • Service

Og meget, meget mere.

Vi arbejder dagligt med Skoda, og derfor ved vi lige nøjagtig, hvordan vi skal gå til din bil. Vores mekanikere er specialister, og de er gode til at arbejde sammen om at løse alle de problemer, der er med din bil.

Det betyder, at du altid får den bedste behandling på vores værksted. Du er mere end velkommen til at teste os. Vi skuffer dig ikke.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få en gratis lånebil, mens du venter

I gennemsnit bruger vi 2,8 timer på din bil. Vi laver gerne et estimat på, hvor lang tid det tager med netop din bil. Måske kan det bedst betale sig at vente i vores café og kundeventerum, mens vi arbejder. Vi bestræber os altid på at finde den optimale løsning til dig og din bil så hurtigt som muligt, så du ikke skal spilde unødig tid med at have bilen på værksted. For vi ved – om nogen – hvor meget din bil betyder for dig.

Derfor stiller vi naturligvis også en gratis lånebil til rådighed, hvis du er afhængig af de transportmuligheder, dit køretøj giver dig.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Mesterlige mekanikere fikser din bil

Du får som sagt en dygtig mekaniker til at se på din Skoda, når den indleveres her hos os. Mange af vores mekanikere er efteruddannede systemteknikere hos Bosch Danmark. Det betyder, at de kender alt til elektronikken, der befinder sig i din Skoda.

Kvalitet er alfa og omega for vores værksteder.

Overlad arbejdet til en Skoda-specialist allerede i dag

Ring til os, hvis uheldet er ude, eller hvis der er en fremmed lyd, når du kører. Hos Ketner tilbyder vi dig altid gode råd og vejledning i telefonen. Helt uden beregning. Og vores stærke team af erfarne Skoda-specialister står klar, når du kommer ind med din bil.

Hos os er der ingen ventetid. Ring derfor endelig, så snart du har brug for hjælp. Vi ser frem til at tage imod din Skoda på vores værksted og give dig køreglæden tilbage.