Send trygt din specialbil på værksted hos os

Det kan være svært at finde et autoværksted, der kan tage sig af andre end de mere normale bilmærker. Det er det, fordi specialbiler kræver specialviden. Men har du en specialbil, er der masser af hjælp at hente her hos Ketner.

Hos Ketner kan du også få hjælp, hvis din bil er lidt ud over det sædvanlige. Vores mekanikere er vant til at arbejde med sportsvogne og derigennem biler, der er anderledes end dem, man oftest ser på de danske veje. Og vi har det rette specialudstyr til at løse opgaven.

Har du en sportsvogn, en veteranbil eller en anden form for specialbil, du godt kunne bruge professionel hjælp til? Indlever den gerne hos os på vores værksted i Aalborg. Vi vil glæde os meget over muligheden for at hjælpe med en opgave, som er lidt anderledes.

For hos Ketner elsker vi biler af alle slags – men specialbiler er en særlig størrelse, som betyder særligt meget for os.

Hvad kan vores værksteder hjælpe dig med?

Specialbiler skiller sig selvfølgelig ud fra almindelige biler. Men det er ikke ensbetydende med, at der ikke skal laves almindelige reparationer på dem. Fordelen er, at vi har prøvet det før.

Her hjælper vi dig med alt fra olieskift til:

  • Hurtig fejlfinding
  • Korrekt diagnose
  • Serviceeftersyn
  • Klimaanlæg
  • Softwareopdateringer på nyere specialbiler

Og meget, meget mere.

Derudover er mange af vores mekanikere også systemteknikere, der er uddannet hos Bosch Danmark. Bosch leverer en stor del reservedele til bilindustrien – reservedele, som ofte også kan bruges til din specialbil. En mekaniker med Bosch-viden er derfor en kæmpe fordel for dig.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vi henter gerne din specialbil

Står du i en situation, hvor du ikke har tid til at indlevere din bil hos os? Eller måske er den slet ikke i stand til at køre. I så fald tilbyder vi både at hente og bringe din bil.

Du skal bare fortælle os, hvor du gerne vil have din bil hentet, og hvor vi skal aflevere den igen. Ønsker du en gratis lånebil, mens vi fikser din specialbil, får du selvfølgelig det. Det skal heller ikke være besværligt at få sin bil repareret. Vi vil gerne imødekomme den travle hverdag, og derfor tilbyder vi denne service til alle vores kunder.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Er du nervøs for prisen? Her får du prisgaranti

Vi tilbyder et stærkt hold af specialister, der står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder:

  • Fabriksgaranti
  • Hente/bringe-service
  • Ingen ventetid
  • Gratis lånebil

Skal dine specialbiler på autoværksted, men har du fundet billigere priser andetsteds? Så matcher vi gerne den pris, de har givet dig. Du skal blot vise os et dokument med oplysninger om reservedele, timepris og endelig pris. Så matcher vi den pris og reducerer den med yderligere 10 procent.

God service behøver nemlig ikke koste dig det hvide ud af øjnene. Heller ikke selvom opgaven er lidt speciel.

Ring i dag, hvis du har brug for vores service

Har du brug for vores hjælp til din specialbil, skal du blot ringe til os og bestille en tid. Du må også gerne komme forbi vores værksted, hvis du er i nærheden. Vi har altid tid til dig. Vi hjælper dig med alt, uanset hvor stor eller lille en opgave det måtte være. Vores mekanikere synes nemlig, det er sjovt at fikse biler, der går lidt ud over det, man normalvis ser.

Vi ser frem til at hjælpe dig, så din bil kan komme ud at gøre det, den er bedst til. Fang os, så snart du har brug for det. Vi har ingen ventetid.