Kompetent og serviceminded værksted i Holstebro med speciale i Volvo

Hos Ketner i Holstebro udfører vi alle former for service og reparationer på din Volvo. Gennem mange år har vi været specialiseret i biler af mærket Volvo her på vores værksted, og der er ikke den model, vi ikke har haft fingrene i mange gange før. Kører du din Volvo hen til os, kan du være sikker på, at den bliver kigget på af en mekaniker, der er ekspert i lige netop den type af bil, du kører i.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kør din Volvo på værksted hos Ketner Holstebro, når kvalitet betyder noget for dig

Som specialister i Volvo tør vi godt garantere dig, at vi er eksperter i lige netop din bil. Faktisk tør vi gå så langt som til at sige, at vi kender din bil fra inderst til yderst. Når du får vores hjælp til at lave service eller reparationer på din Volvo, kan du bevare din fabriksgaranti, og du kan med ro i maven vide dig sikker på, at vi har adgang til alle de bedste reservedele til din bil.

Flere fordele ved at vælge vores værksted i Holstebro, når din Volvo trænger til at blive efterset eller skal repareres:

  • Du kan ofte komme til med det samme – vi har ingen ventetid.
  • Du kan gøre brug af en gratis lånebil.
  • Du kan bevare din fabriksgaranti på din Volvo.
  • Du får ordnet din bil til konkurrencedygtige priser.
  • Du kan få lavet softwareopdatering

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et Bosch Car Service-værksted med den bedste knowhow i branchen

Vi er ikke alene et værksted, der er specialister i Volvo gennem vores mangeårige erfaring. Vi kan også bryste os af at være et Bosch Car Service-værksted. Det vil sige, at vi har uddannede systemteknikere fra Bosch, der har adgang til den nyeste knowhow fra Bosch-fabrikken, og altid er ajour i brug af testudstyr og knowhow inden for branchen.

Bosch er førende på verdensplan, når det kommer til produktion af reservedele til bilbranchen, og din Volvo er sat sammen af flere Bosch-reservedele. Derfor er det også en stor fordel for dig, at vi har mekanikere ansat, der er blevet efteruddannet hos Bosch i Danmark. På den måde gør du det bedste for dig selv og din Volvo, når du kører den hen til os.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Få din Volvo på værksted med det samme hos dit lokale Ketner-værksted i Holstebro

Din bil har det gerne med at gå i stykker, når det passer dårligst ind i dine planer. Det ved vi alt om. Derfor har vi besluttet, at der ikke skal være ventetid på vores værksted. Det skal gerne være så nemt som overhovedet muligt for dig at få din bil på værksted hos os. Derfor er der ingen ventetid – vi kan se på din Volvo på værksted i Holstebro, lige så snart behovet melder sig.

Vi hører altid gerne fra dig. Det gælder både, hvad enten du gerne vil have din bil på værksted allerede i dag, eller du gerne vil bestille en tid nogle dage eller uger frem i tiden. Du finder os på Herningvej 39 i Holstebro, hvor vi står klar til at udføre service og reparationer på din bil.