Autoværksted i Holstebro med speciale i Volkswagen

Er du den heldige ejer af en Volkswagen, har du en bil i rigtig god kvalitet. Volkswagen er en af verdens største bilproducenter, og det er der selvfølgelig en årsag til. Her får du kvalitet for pengene, og derfor er der mange, der vælger netop det mærke. Det kan betale sig at investere i god kvalitet. God kvalitet er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at din bil aldrig har brug for at komme en tur på værksted.

Hos Ketner er vi specialister i Volkswagen, og vi står klar med assistance, når din bil trænger til hjælp fra en mekaniker.

Book tid og få prisen på din VW service med det samme.
Eller ring til os i dag og bliv hurtigt godt kørende igen.

Har du problemer med din VW?

Der er faktisk ikke det problem med din Volkswagen, vi ikke kan løse her på vores værksted i Holstebro. Indleverer du din bil hos os, kan du være sikker på, at vores mekanikerteam arbejder hårdt på at løse den udfordring, din bil har. Vi hjælper blandt andet med:

  • Serviceeftersyn
  • Olieskift
  • Rudeskift
  • Softwareopdatering
  • Aircondition
  • Dækskift

Og mange andre ting. Lyser en kontrollampe i din VW, skal du bare ringe til vores værksted. Det tager i gennemsnit 2,8 timer for vores mekanikere at løse problemerne med din bil. Du får selvfølgelig mulighed for at låne en bil, mens vi arbejder på at få din gjort 100 % køreklar igen.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få mere for pengene på dit Volkswagen-værksted i Holstebro

På vores værksted får du god service for dine penge. Men det er ikke det eneste, vi tilbyder vores kunder. Vi tilbyder nemlig prisgaranti. Prisgarantien går i al sin enkelhed ud på, at vores priser aldrig overstiger prisen hos dit lokale mærkeværksted. Vi udfører alle opgaver ud fra de forskrifter, fabrikken har fremlagt. Og desuden bruger vi udelukkende reservedele fra Bosch, der som minimum matcher kvaliteten af de originale komponenter i din Volkswagen. Er det sådan, at du får et bedre tilbud andetsteds, matcher vi det tilbud og reducerer prisen med yderligere 10 procent.

For at kunne gøre det, vil vi dog gerne have dokumentation på det andet tilbud i form af reservedelsnumre og den skiltede timepris. Men du kan altid forvente den højeste kvalitet hos Ketner – til en yderst konkurrencedygtig pris.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Volkswagen Holstebro: Her beholder du din fabriksgaranti

Fordi vi altid overholder forskrifterne fra fabrikken, kan vi garantere, at du beholder din fabriksgaranti, hvis du vælger os. Derudover er vi med online direkte fra fabrikken og har derfor adgang til fabriksdata. Det betyder, at vi kan give dig det afgørende stempel, så du kan bibeholde fabriksgarantien. Du er i sikre hænder her hos Volkswagen Holstebro.

Ligesom det er tilfældet med din telefon eller din computer, kommer der også opdateringer til din software i bilen. Og ligesom med al elektronik er det altså også vigtigt at opdatere din bil.
På den måde er du sikker på, at din Volkswagen altid har den nyeste software, der er med til at optimere ydeevnen og forlænge din bils levetid.

Da vi er online med Volkswagen kan vi foretage softwareopdateringer, når din bil er til reparation hos os. Med en opdatering bliver din bil både hurtigere og mere sikker at køre i. Du vil ofte opleve, at en opdatering medfører, at du kører længere på literen og dit gearskifte optimeres.

Få en kompetent mekaniker med uddannelse fra Bosch Danmark

Vi gør ikke noget halvt. Derfor efteruddanner vi også vores mekanikere, så de har forståelse for udviklingerne i bilbranchen. Du vil opdage, at flere af vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark, hvor de bliver helt opdateret i brug af testudstyr og generel knowhow inden for branchen. Bosch er førende underleverandør i bilindustrien, og derfor bruger mange biler reservedele fra netop Bosch.

Der er ingen grund til at køre rundt med en lysende kontrollampe eller en bil, der rasler på en uvant måde. Så ring eller skriv til os i dag. Så tager vi en uforpligtende samtale om din Volkswagen.