Mød frontpersonalet

Ketner afdelingerne i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro, Kolding og Odense, består i dag af ca. 120 medarbejdere, fordelt i de forskellige afdelinger.

I Holstebro står vi klar til at tage imod dig og din bil.
Kontakt os og få råd og vejledning, så du hurtigt kan komme videre.

Mangler du en reservedel, har vi også en ekspert inden for det område.
Henrik er mester i at finde de korrekte dele, og kan ofte levere fra dag til dag.

Vi glæder os til at tale med dig.

Holstebro

Anders styrer tropperne på værkstedet i Holstebro. Han er meget engageret og sørger altid for at opgaverne bliver løst målrettet og systematisk. Anders har tidligere været selvstændig mekaniker gennem mange år.

Anders Nørgaard Lykke

Værkstedschef

Henrik er ansvarlig for reservedelslageret i Holstebro. Henrik har været i firmaet i mange år og har derfor en stor ekspertise og know-how om vores reservedele og han er omdrejningspunktet når værkstedet skal bruge reservedele.

Henrik Randrup Pedersen

Reservedelsekspedient

Søren er helt enestående inden for diesel reparationer. Han er uden tvivl en af Danmarks bedste dieselteknikere. Har du en brændstofpumpe eller dyser der skal kontrolleres eller repareres er Søren uden tvivl manden der klarer opgaven!

Søren Hald

Dieseltekniker

Hovedafdelingen

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget iderig, hvilket betyder, at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt. Han er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Torben Hansen

Direktør

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick, Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Henrik Thomsen

Økonomichef

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Christina Christensen

Bogholderi og kontorassistent

Birgitte styrer vores hjemmeside og facebookside og tager sig af den generelle markedsføring.

Birgitte Lænner

Marketingassistent

Jesper er allround på kontoret, hvor han primært arbejder med bogholderi og regnskab. Jesper tager også gerne fat på andre administrative opgaver, og han er altid behjælpelig, når man ringer til vores bogholderi.

Jesper Sørensen

Bogholderi og kontorassistent