Mød medarbejderne

Ketner afdelingerne i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding, består i dag af ca. 85 medarbejdere, fordelt i forskellige afdelinger, der alle brænder for deres fag.

Holstebro

Allan styrer tropperne på værkstedet i Holstebro. Han er meget engageret og sørger altid for at opgaverne bliver løst målrettet og systematisk. Allan har tidligere været selvstændig mekaniker gennem mange år.

Allan Zink

Værkfører

Henrik er ansvarlig for reservedelslageret i Holstebro. Henrik har været i firmaet i mange år og har derfor en stor ekspertise og know-how om vores reservedele og han er omdrejningspunktet når værkstedet skal bruge reservedele.

Henrik Randrup Pedersen

Reservedelsekspedient

Martin er udlært mekaniker i 2012 og han skiftede i 2016 til Ketner Holstebro. Martin er meget omhyggelig og arbejder systematisk og målrettet. Martin har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Martin Nørgaard Hald

Mekaniker autoværksted

Bent er en særdeles dygtig tekniker, der løser problemer på alle bilmærker. Bent går systematisk til opgaven og finder hurtigt fejlen. Skal bilen på rullefelt er Bent den sande mester, han styrer vores 4-hjuls rullefelt med en erfaring og rutine som er sjældent set!

Bent Østergaard

Tekniker

Tune er en virkelig dygtig tekniker, der løser problemer på alle bilmærker. Tune har haft sin opvækst hos Fiat og Hyundai, hvor han har været teknisk rådgiver og gennemført kurser hos importørerne.

Tune Kærgård Pedersen

Tekniker

Søren er helt enestående inden for diesel reparationer. Han er uden tvivl en af Danmarks bedste dieselteknikere. Har du en brændstofpumpe eller dyser der skal kontrolleres eller repareres er Søren uden tvivl manden der klarer opgaven!

Søren Hald

Dieseltekniker

Kristoffer er i gang med sin læretid på vores autoværksted, hvor han suger til sig med ny erfaring. Kristoffer er altid glad og positiv samt elsker mekanik og roder også med biler i fritiden.

Kristoffer Nørup Mølgaard

Mekanikerlærling

Nikolaj er på den nye Bosch lærlinge linje, hvor han bliver oplært med fokus på Bosch teknologi. Nikolaj er meget lærenem og ser frem til at kaste sig ud i dagens opgaver.

Nikolaj Noe Kjærhede

Mekanikerlærling

John kommer med en baggrund fra militæret, hvor han har været i mere end 30 år. John varetager kørsel til og fra værkstedet med kundebiler samt diverse vareture. John er altid på farten og han klarer opgaverne med et smil.

John Louis Gaba

Chauffør

Hovedafdelingen

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget iderig, hvilket betyder, at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt. Han er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Torben Hansen

Direktør

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick, Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Henrik Thomsen

Økonomichef

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Christina Christensen

Bogholderi og kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Birgitte Lænner

Marketing og kontorassistent

Jesper er voksen elev, hvor han primært arbejder med bogholderi og regnskab, som han gerne vil specialisere sig i. Jesper tager også gerne fat på andre administrative opgaver, der er på kontoret. Og han er altid behjælpelig, når man ringer til vores bogholderi.

Jesper Sørensen

Kontorelev