Professionelt elværksted med test, reparation og montering. Udført af erfarne specialister, naturligvis.

Alle vores elektromekanikere i de forskellige afdelinger rundt omkring i landet er uden undtagelse nogle superdygtige fagfolk, der har ekspertise i at foretage fejlfinding på diverse elektriske systemer, som findes i et bred udvalg af køretøjer. Derfor kan vi tilbyde dig kontrol og reparation af sådan noget som startere og generatorer og lave forskellige diagnosticeringstest af de elektriske systemer.

Lad en kyndig elektromekaniker tage sig af din bil

Vores stab af elektromekanikere med speciale i biler og andre køretøjer er blandt de allerbedste i hele landet. Rundt omkring i de forskellige afdelinger i landet finder du et elværksted til din bil, der blandt andet er kendt for deres arbejde med installationer af moderne bilvarmere. Hos Ketner er vi autoriserede forhandlere af de anerkendte produkter fra Webasto og Eberspächer.

På vores elværksted kan vi naturligvis installere dem i din bil, så du aldrig mere skal fryse eller ud og skrabe ruderne fri for frost om morgenen. Der er ovenikøbet masser af betjeningsmuligheder og modeller at vælge mellem. Så har du lyst til at forkæle dig selv med noget af det ypperste inden for vinterkomfort, du kan forestille dig, er det bare med at tage kontakt til en elektromekaniker fra en af vores afdelinger.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et elværksted, der sikrer, at din aircondition og dit navigation fungerer perfekt

På vores fuldt udstyrede elværksteder servicerer vi alle slags anlæg inden for aircondition og klimaanlæg til køretøjer. Vi tager os også af alle opgaver, der relaterer sig til elektromekanisk reparation af din bil. Har du for eksempel problemer med navigationen,  eller driller elektronikken, så tøv ikke med at kontakte os eller kom forbi en af vores afdelinger. På vores elværksted yder vi også altid en professionel service – helt uden ventetid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Ketner.