Få din BMW fikset på vores anerkendte værksted i Kolding

Du skal have tiltro til din mekaniker ‒ så simpelt er det. Hos Ketner i Kolding sætter vi derfor en stor ære i, at du føler dig i trygge og professionelle hænder, så snart du overlader din BMW hos Ketner i Kolding. Uanset om du skal have lavet service, eller du står og pludselig har brug for en reparation af din bil, er det en opgave, vi kan klare for dig.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Erfarent specialisthus med mange fordele for dig og din BMW

Samlet set er vi mere end 80 medarbejdere fordelt over flere forskellige afdelinger. Fælles for alle medarbejdere, og dermed også dem du afleverer din BMW i Kolding til, er, at de går op i deres arbejde med liv og sjæl. Vi elsker at arbejde med mekanik og teknik ‒ men vi elsker især at levere det absolut bedste stykke arbejde til dig. Først når du er tryg og tilpas, er vi tilfredse. 

Har du en BMW, og er du fra Kolding eller omegn? Så er vi det rette sted at køre hen, når du skal have lavet service, eller det er nødvendigt med en reparation. Vi kan klare hvad som helst, så du på ingen tid kan blive godt kørende igen.

På vores værksted i Kolding kan vi blandt andet hjælpe dig og din BMW med:

  • Din gearkasse
  • Serviceeftersyn
  • Rude- og dækskift
  • Opdatering af software

Der findes ikke det, vi ikke kan ordne på din BMW på vores værksted her i Kolding. Skulle du mangle en bilnøgle, eller har du brug for hjælp til at få ordnet dit aircondition-anlæg, så står vi altid klar til hjælpe. 

Det vigtigste for os er, at du, uanset hvad du skal have lavet på din bil, får en tryg og rar oplevelse. Du er som kunde vores førsteprioritet ‒ og det lader vi skinne igennem i alt, hvad vi foretager os. Vi tilbyder derfor dig som kunde en lang række af forskellige fordele.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Lad os tage os af din BMW i Kolding ‒ vi brænder for at levere god service

De gode fordele står i kø, når du kører din BMW ind på vores værksted i Kolding. Du kan blandt andet se frem til både prisgaranti og opretholdelse af din vigtige fabriksgaranti. Får du brug for en lånebil, kan vi også klare det.

Hos os er du (og din bil) i centrum, og det lægger vi ikke skjul på. Vi er en del af Bosch Car Service – og det er en klar fordel for dig. Det betyder nemlig, at vi har adgang til en stor mængde knowhow, så vi altid har det nyeste udstyr og de reservedele, der matcher kvaliteten på de originale dele i din BMW. Det er både en fordel, når vi skal løse forskellige opgaver, der vedrører din bil. Vi er online med BMW-fabrikken, der er med til at sikre, at din BMW altid får den seneste softwareopdatering, der kan være med til at optimere din bils ydeevne.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Har du brug for en mekaniker i Kolding med speciale i BMW? Kontakt os allerede i dag

Det er vigtigt at have et autoværksted at gøre brug af, som du stoler på. Hos Ketner gør vi vores bedste for, at du som kunde føler dig i professionelle hænder fra start til slut. Hvis du har spørgsmål, du gerne vil have svar på, inden du booker din serviceaftale, er du velkommen til at kontakte os.