Få din BMW fikset på vores anerkendte værksted i Kolding

Du skal have tiltro til din mekaniker ‒ så simpelt er det. Hos Ketner i Kolding sætter vi derfor en stor ære i, at du føler dig i trygge og professionelle hænder, så snart du overlader din BMW hos Ketner i Kolding. Uanset om du skal have lavet service, eller du står og pludselig har brug for en reparation af din bil, er det en opgave, vi kan klare for dig.

Som uafhængigt værksted giver vi dig en lang række fordele og altid udført arbejde med den dybeste respekt for din bil. Det gælder både, når vores dygtige uddannede mekanikere skal servicere din bil eller foretage reparationer. Da vi er en del af Bosch Car Service, tager vi os hurtigt af din BMW, uanset hvad der skal laves på bilen. Derfor skal du kontakte os, hvis du gerne vil have den bedste og mest effektive service til din BMW på vores værksted i Kolding.   

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Erfarent specialisthus med mange fordele for dig og din BMW

Først når du er tryg og tilpas, er vi tilfredse. Har du en BMW, og er du fra Kolding eller omegn? Så er vi det rette sted at køre hen, når du skal have lavet service, eller det er nødvendigt med en reparation. Vi kan klare hvad som helst, så du på ingen tid kan blive godt kørende igen. For som en del af Bosch Car Service-netværket har vi altid nogle af de bedste reservedele på lager til din BMW på vores værksted i Kolding.

På vores værksted i Kolding kan vi blandt andet hjælpe dig og din BMW med:

  • Din gearkasse
  • Serviceeftersyn
  • Rude- og dækskift
  • Opdatering af software

Der findes ikke det, vi ikke kan ordne på din BMW på vores værksted i Kolding. Skulle du mangle en bilnøgle, eller har du brug for hjælp til at få ordnet dit aircondition-anlæg, så står vi altid klar til hjælpe. 

Det vigtigste for os er, at du, uanset hvad du skal have lavet på din bil, får en tryg og rar oplevelse. Du er som kunde vores førsteprioritet ‒ og det lader vi skinne igennem i alt, hvad vi foretager os. Vi tilbyder dig som kunde en lang række af forskellige fordele, som kan komme dig til gode som bilist med en bil, du gerne vil give den bedste service.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Har du brug for en mekaniker i Kolding med speciale i BMW? Kontakt os allerede i dag

Det er vigtigt at have et autoværksted at gøre brug af, som du stoler på. Hos Ketner gør vi vores bedste for, at du som kunde føler dig i professionelle hænder fra start til slut. Hvis du har spørgsmål, du gerne vil have svar på, inden du booker din serviceaftale, er du velkommen til at kontakte os. Bestil en opringning nedenfor, så ringer vores personale til dig hurtigst muligt og giver dig den hjælp, du har brug for fra et topprofessionelt værksted til din BMW. Det gælder uanset, om du har fået en skade, eller du har lyst til at få et tilbud på en bestemt reparation af bilen.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Lad os tage os af din BMW i Kolding ‒ vi brænder for at levere god service

Samlet set er vi ca. 100 medarbejdere fordelt over flere forskellige afdelinger. Fælles for alle medarbejdere, og dermed også dem, du afleverer din BMW i Kolding til, er, at de går op i deres arbejde med liv og sjæl og altid udfører et stykke mekanisk arbejde på bilerne med høj kvalitet. Vi elsker at arbejde med mekanik og teknik ‒ men vi elsker især at levere det absolut bedste stykke arbejde til dig, også når det bare handler om et hurtigt serviceeftersyn.