Brug dit lokale værksted: Vi er specialister i Ford

Er du en af de mange danske bilister, der ejer en Ford? Og foretrækker du at køre din bil på et værksted med speciale i Ford, når den skal have lavet et eftersyn, eller når der er noget, der skal fikses på din bil?

Hos Ketner Kolding finder du et team bestående af mekanikere med årelang erfaring inden for branchen, og som har stort kendskab til netop Ford. Vi kan derfor klare enhver form for reparation og service af din Ford, og er det oplagte valg, hvis du bor i nærheden af Kolding.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Hvad kan du få lavet på vores autoværksted, der har speciale i Ford?

Der er ikke den reparation eller den service, vi ikke kan udføre på din bil. Vi arbejder med biler af mærket Ford hver eneste dag, og du kan være ganske sikker på, at din bil ikke fejler noget, som vi ikke har stiftet bekendtskab med før. Vi har set det hele – og vi ved, hvordan vi skal løse alle problemer, som en Ford kan få.

De ydelser, vi kan tilbyde dig på vores Ford-værksted:

  • At skifte dæk på din Ford
  • At lave et serviceeftersyn
  • At gøre din bil klar til syn
  • At skifte olie
  • At finde den specifikke årsag til en blinkende advarselslampe og at udbedre fejlen
  • At smøre eller skifte dine bremser
  • At reparere en knust bilrude
  • Andre former for reparationer

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Kontakt Ketner, hvis din Ford fortjener det bedste værksted

Vil du gerne sikre dig, at der bliver anvendt kvalitetsreservedele til din Ford? Og at du får din bil ordnet på et værksted, hvor du kan være sikker på, at du kan opretholde din fabriksgaranti? Så er du kommet til de helt rigtige.

Når du efterlader din Ford i vores varetægt, kan du vide dig sikker på, at du har at gøre med et værksted, der følger alle forskrifter, så du kan bevare din fabriksgaranti.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Værksted med priser, som alle kan være med på

Det er aldrig helt billigt at køre din bil en tur til mekanikeren. Men hos Ketner sørger vi for, at du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt. Hos Ketner kører vi derfor med prisgaranti, selvom vi er nogle af de bedste til at tage os af din Ford. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde dig den bedste pris for at få repareret din bil.

Bliver du tilbudt en lavere pris hos det lokale mærkeværksted, sørger vi for at matche den pris, så det aldrig er dyrere at vælge os som autoværksted.

Giv os et kald, hvis du skal have din Ford til reparation

Er den gal med bremserne? Eller larmer udstødningsrøret, så din bil kan høres på flere hundrede meters afstand? Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker en hurtig tid til at få din bil fikset.

Du kan altid fange os ved at ringe til vores værksted eller ved at svinge vejen forbi uden forudgående aftale. Så sørger vi for hurtigst muligt at gøre din bil køreklar igen. Hos os er der ingen ventetid – og det er en klar fordel for dig, der har behov for at være på farten.