Få professionel assistance til din Honda på vores værksted

Når uheldet rammer din Honda, får du brug for professionel hjælp til reparation. Derfor kan det betale sig at gøre et godt forarbejde ved at researche dine muligheder, inden du beslutter dig for det endelige autoværksted.

Hos Ketner i Kolding kan vi bryste os af at være blandt de førende specialister i Honda, og så er vi tilmed både grundige og kvalitetsbevidste til en meget fordelagtig pris. Alt sammen noget, der er til stor fordel for dig som Honda-ejer.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Hvad er fordelene ved at vælge Ketner som fast værksted til din Honda?

Vi er dygtige mekanikere og bestræber os hele tiden at være forrest i feltet med specialiseret værktøj og testudstyr, der gør os til de bedste i branchen til at varetage biler fra Honda og andre anerkendte bilmærker. Men det holder os ikke tilbage for at tilbyde dig endnu flere skønne fordele.

Her hos os kan du få:

  • Prisgaranti: Finder du et lokalt mærkeværksted, der er billigere end os, matcher vi prisen.
  • Ingen ventetid – vi ser ofte på din bil med det samme.
  • Gratis lånebil: Det må gerne være nemt og bekvemt, når din Honda skal have et ophold på vores værksted. Kør af sted i en lånebil, mens vi reparerer din bil.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Behold din fabriksgaranti på bilen

Vores bestræbelser på at være de bedste til at tage os af din Honda betyder også, at vi har avanceret testudstyr og derfor er i stand til at følge fabrikkens forskrifter. Det betyder også, at du får et stempel i din bog, når din Honda er blevet repareret på vores værksted. Et stempel, der viser, at din fabriksgaranti stadig er gældende.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Det kan du få på vores værksteder

Vi arbejder dagligt med:

  • Olieskift
  • Serviceeftersyn
  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Service på klimaanlæg

Og meget mere. Er der en kontrollampe, der lyser i din Honda, ved vi lige nøjagtig hvad der skal til for at finde frem til fejlen med det samme og få den udbedret på en måde, der sikrer din køreglæde og maksimerer levetiden på din bil. Og så afhjælper vi selvfølgelig problemet, så du kan komme ud at køre i din Honda igen.

Systemteknikere fra Bosch Car Service Danmark

Ud over god og professionel service tilbyder vi også mekanikere, der har taget en avanceret efteruddannelse som systemtekniker hos Bosch Danmark.

Det betyder, de har mere end almindeligt godt styr på de målinger og tests, som de foretager. Bosch er nemlig den førende underleverandør til bilindustrien, og din Honda indeholder mange reservedele, der kommer fra Bosch.

Kontakt dit autoværksted med speciale i Honda i dag

Vi hører hellere end gerne fra dig, hvis du skal have hjælp til din Honda. Ring gerne til os med de mindste spørgsmål. Vi tilbyder nemlig gratis hotline, hvor vi giver gode råd og vejledning – helt uden beregning.

Vi ser frem til at tage imod dig og din Honda på vores professionelle værksted.