Et autoværksted med fantastisk knowhow om Kia

Der er ikke tvivl om, at det sagtens kan betale sig at vælge et godt autoværksted, når din Kia trænger til professionel hjælp. Hos Ketner garanterer vi, at din bil er fikset første gang.

Vores mekanikere er eksperter i Kia, og den ekspertise drager vores mange faste Kia-kunder stor nytte af. Godt håndværk, kollegialt fællesskab og videbegærlighed smelter sammen på vores værksted, og vi er enormt stolte af de resultater, vi opnår. Du kan læse mange positive kommentarer om vores arbejde på Trustpilot.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål til din Kia, er du også velkommen til at ringe til os.

Der er mange grunde til at vælge Ketner til Kia

Vi er et dedikeret værksted, der bestræber os målrettet på at være bedst til Kia. Det betyder først og fremmest, at vi overholder alle de regler, der er at overholde, når det kommer til reparationer af din bil. Uanset model, alder og stand. Det betyder også, at du kan være helt tryg, når du efterlader din Kia i vores varetægt.

Vi hjælper blandt andet dig og din bil, når:

  • Den trænger til at få skiftet olie.
  • Der er kommet en revne i ruden, og den derfor skal skiftes.
  • Dækkene skal skiftes fra sommer til vinter eller fra vinter til sommer.
  • Der er en lampe, der lyser i instrumentpanelet

Og selvfølgelig i mange andre situationer.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Lad en Kia-specialist fikse din bil i en fart

Mange af vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark og har dermed fået titlen som systemteknikere. Det er nemlig sådan, at din Kia indeholder en lang række reservedele produceret af Bosch. Derfor er det guld værd for dig og os, at en Kia-specialist kender til al viden fra Bosch, da de er førende underleverandører til bilindustrien.

Hos Ketner går vi meget op i, at vores mekanikere efteruddanner sig, når det giver mening. Det kan altid betale sig at dygtiggøre sig, og det gør vi meget i her på vores autoværksted. Det kommer nemlig både os, dig og din Kia til gode.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Få glæde af de mange fordele som Kia-ejer

Vi er blandt landets allerbedste til at tage sig af din bil – men vi tilbyder også en lang række fordele.

Her hos os får du:

  • Prisgaranti: Vi matcher prisen fundet hos det lokale mærkeværksted.
  • Fabriksgaranti: Vi har avanceret testudstyr, så derfor ved vi, hvordan din bil skal repareres, for at du kan beholde din garanti.
  • Gratis lånebil: Du får en bil til rådighed, mens vi reparerer din Kia.

Det må gerne være belejligt at få sin Kia på værksted, når det endelig skal være. Læs mere om vores fordele på vores hjemmeside, eller spørg ind til dem, når du ringer til os.

Er uheldet ude? – Kontakt os i dag

Lyser en kontrollampe i din Kia, eller er det ved at være tid til serviceeftersyn? Uanset årsag skal du endelig kontakte et af vores værksteder nær dig. Vi er her for dig, og vi vil elske at få din Kia gjort køreklar igen.

Ring til os, og få en uforpligtende samtale eller vejledning. Kvit og frit. Vi har ingen ventetid og glæder os til at gøre dig bedre kørende med det samme.