Et autoværksted med masser af viden og speciale i Mazda

Japanerne har for længst cementeret deres status som en af verdens førende, når det kommer til at producere kvalitetsbiler til den bevidste forbruger. Og det er bestemt ikke nogen undtagelse med Mazda. Der er en god grund til, at rigtigt mange mennesker verden over i stigende grad vælger Mazda som deres foretrukne bilmærke.

Derfor er vi hos Ketner blandt de førende inden for reparation af i Mazda i Danmark. Vores mekanikere arbejder dagligt med de fine japanske modeller – og det betyder, at der er masser af viden lagret på vores autoværksteder.

Hos os får du erfaring, viden og redskaber, der kombineret kommer dig og din bil til gode. Test os gerne på den påstand. Du bliver bestemt ikke skuffet.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Hvorfor skal du vælge Ketner som din Mazda-specialist?

Der findes mange mekanikere rundt omkring i landet, så det kan være svært at få et overblik over, hvem du skal vælge. Vi holder til i Aarhus, Aalborg, Herning, Holstebro og Kolding, og vi har speciale i de gode biler fra Mazda.

Vi bestræber os hele tiden på at være med helt fremme, når det gælder uddannelse af personale og opdateret diagnosticeringsudstyr. Det giver os mulighed for at være nogle af dem, der kan reparere din bil efter Mazda-fabrikkens forskrifter.

Vi hjælper dig gerne med:

  • At få udskiftet ruder, dæk og olie.
  • Alt hvad der omhandler varmepumper og aircondition.
  • Serviceeftersyn.

Og meget mere til.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få andre store fordele med Ketner som din Mazda-partner

Udover Mazda-reparation i alle afskygninger får du også en lang række fordele ved at benytte vores værksted. Det kan være svært at få tid til at aflevere sin Mazda på værksted i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi at hente din bil hjemme på matriklen. Du skal blot fortælle os, hvor og hvornår vi skal komme. Mens vi arbejder med din bil, stiller vi en gratis lånebil til rådighed, så du kan komme rundt. Vi afleverer din Mazda retur, så snart vi er færdige med den.

Udover hente/bringe-service, garanterer vi også, at du beholder din fabriksgaranti, når vi er færdige med din Mazda. Det kan vi garantere, fordi vi bruger de rigtige reservedele og reparerer din bil efter fabrikkens forskrifter.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi tilbyder også prisgaranti på reparation af Mazda

Finder du et lokalt mærkeværksted, der kan give dig et bedre tilbud, matcher vi det gerne. Du skal blot kunne dokumentere den skiltede timepris, numre på reservedele og det endelige tilbud.

Vi sætter altid en specialist på sagen på vores værksted

Det kan godt være, det hele lyder for godt til at være helt sandt, men den er nu god nok. Vores mekanikere er dygtige, og efteruddannelse har gjort dem til specialister i netop Mazda. Samarbejde er nøglen på vores værksteder, og det betyder, at alle problemer kan løses her hos os. Vi hjælper hinanden i mål på bedste vis. Men stadigvæk får du det hele til den lavest mulige pris. Så bliver det vel ikke bedre.

Kontakt et af vores værksteder

Har du brug for service på din bil, eller lyser en lampe i dit kontrolpanel? Ring til et af vores værksteder, eller sving forbi, hvis du er lige i nærheden.

Vi har altid travlt med biler, men vi har aldrig for travlt til at snakke med dig. Vi ser frem til at få din Mazda godt på vejene igen.