Vælg en erfaren mekaniker i Kolding, når din Mercedes fortjener det bedste

Er tiden kommet til, at du skal have din Mercedes til et servicetjek? Eller er der en advarselslampe, der blinker i din bil, du bliver nødt til at reagere på? Vi har mange års erfaring med biler af mærket Mercedes, og vi er lige så vild med det klassiske bilmærke som dig. Og så har vi det rette udstyr og knowhow til at tage hånd om din Mercedes.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mercedes-specialist i Kolding – når kun det bedste er godt nok til din bil

På vores værksted er vi ikke alene eksperter i Mercedes. Vi er også et Bosch Car Service-værksted med systemteknikere ansat, der er uddannet hos Bosch Danmark. Bosch er verdens største leverandør af reservedele til biler, og også Mercedes-fabrikkerne bygger biler med mange forskellige Bosch-reservedele. Når du kører din bil på værksted hos os, kan du være helt sikker på, at vi kender din bil fra inderst til yderst. Og vi har adgang til alle relevante reservedele i den højeste tilgængelige kvalitet, der skal til for, at din Mercedes kan blive ved med at køre som en drøm.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Slip for at vente længere tid end nødvendigt på din Mercedes på vores værksted i Kolding

Du kender sikkert alt til, hvor besværligt det kan være at skulle have bilen på værksted. For det første kan du risikere at skulle vente flere dage, før din mekaniker overhovedet har tid til at se på din bil. For det andet er det ikke nemt at undvære bilen i hverdagen. 

Men sådan fungerer det ikke, når du anvender os som dit faste værksted til din Mercedes i Kolding. Vi er nemlig sat til verden for, at det skal være så lidt besværligt som muligt at have din bil på værksted. 

Fordele ved at køre din bil på værksted hos os

  • Du kan altid komme hurtigt til hos os, da vi kører med nul ventetid. 
  • Du kan altid låne en lånebil hos os, hvis du har brug for det.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Ketner Kolding: Din garanti for kvalitet på arbejdet med din bil

Kvalitet er et nøgleord på vores værksted. Det gælder både de servicetjek samt de reparationer, vi udfører på din Mercedes, men det gælder også den service, vi tilbyder dig som kunde hos os.

Vi vil gerne gøre det til en fornøjelse at være kunde hos os. Det skal gerne være nemt at få bilen fikset, og det skal også gerne være en fornøjelse at få sin bil tilbage. Alt skal spille 100 % perfekt, når du afleverer din bil hos os – og når du henter den igen. Ganske enkelt.

Kontakt os i dag for at få tilset din Mercedes i Kolding

Er du interesseret i at få din bil på værksted hos os? Eller har du spørgsmål til os? Uanset hvad så hører vi altid gerne fra dig. Du kan vælge at give os et kald eller du kan altid stikke hovedet ind forbi vores værksted inden for vores faste åbningstider, som du også finder her på siden.

Vi har aldrig mere travlt, end vi har tid til at tale med dig om din bil. Uanset om du ringer til os i vores åbningstid, eller du svinger ind forbi vores værksted. Vi ser frem til at høre fra dig og til at tage imod din bil.