Ketner Kolding: Din lokale Opel-specialist

Sværger du også til Opel? Det er i hvert fald ofte sådan, at når først du har forelsket dig i et bestemt bilmærke, skal der meget til, før du går over til en anden bilproducent. For den tyske bilmastodont Opel er synonym med kvalitet.

Og derfor har vi også hos Ketner i Kolding en lang række mekanikere, der er eksperter i netop Opel. Har du problemer med din bil af hvilken som helst karakter, skal du ikke tøve med at kontakte os hos Ketner i Kolding. Vi giver din bil den førstehjælp, den behøver, så du kan komme på vejene igen.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fordele ved at vælge Ketner i Kolding, når din Opel skal på værksted

På vores Opel-værksted i Kolding bliver du mødt af kompetente mekanikere, der dagligt arbejder med netop Opels styresystemer og de bedste reservedele i branchen. På grund af vores tætte samarbejde med Bosch har vi adgang til reservedele, der lever fuldt op til de originale reservedele, din Opel er født med. Vi har kontakt direkte med fabrikken, og det betyder også, at vi kan ajourføre din bils software uden problemer.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Du bevarer din fabriksgaranti og sikrer, at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få gratis lånebil, når vi reparerer din Opel i Kolding

Det sker aldrig på et belejligt tidspunkt, når din bil går i stykker, eller en kontrollampe begynder at lyse på instrumentbrættet. For mange af os er vores bil altafgørende i vores dagligdag, og det behov imødekommer vi selvfølgelig hos Ketner i Kolding.

Er din Opel gået i stykker, og har du svært ved at undvære en bil i mellemtiden? Vi har en lånebil klar til dig, så du kan komme fra A til B, mens vi har din bil til reparation.

Det siger vores kunder om os

Akut situation rigtig god service

Paw Madsen

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Det kan din vores Opel-specialister i Kolding gøre for dig og din bil

Vores mekanikere i Kolding har en masse erfaring, som du kan få gavn af, når det er din bil, der er under behandling.

Nogle af de opgaver, vi oftest løser på vores værksted, er:

  • Serviceeftersyn
  • Bilsyn
  • Softwareopdateringer
  • Dæk- og rudeskift

Og mere til. Måske ved du ikke, hvad der er galt med din bil, men har blot indleveret den til os, fordi den piber, rasler eller fordi en kontrollampe lyser? Vi lokaliserer problemet og løser det for dig. Hurtigt, effektivt og grundigt.

Relevant efteruddannelse er nøglen

Udover at tilbyde dig en fantastisk god service bryster vi os også af at kunne tilbyde et mekanikerteam fyldt med eksperter. Sagen er nemlig den, at mange af vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark. Det er en avanceret og anerkendt uddannelse, der giver mekanikere stort kendskab til den nyeste teknologi, så de altid er ajour inden for branchen.

Bosch er en af de største underleverandører i bilindustrien, og en Opel er fyldt med sådanne reservedele. Derfor tilbyder vi den ultimative service til din Opel. Vi fejlfinder og reparerer alle tænkelige problemer med din bil. Vores mekanikere er nemlig stolte af deres arbejde, og de gør sig hver dag umage for at udføre et godt stykke arbejde.

Ring til os i dag – så er du snart godt kørende igen

Skal vi give kærlig hjælp til din Opel? Kontakt vores værksted i Kolding i dag og tal med en kompetent medarbejder. Hos os er der ingen ventetid. Du kan også booke tid direkte her fra vores hjemmeside, hvis du hellere vil det.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe din bil med de skavanker, den har pådraget sig.