Få din Peugeot i kyndige hænder på vores værksted i Kolding

Er din Peugeot stået af? Hos Ketner i Kolding har vi et stærkt hold af erfarne mekanikere, der står klar til at hjælpe dig og din bil. Vi er mange Peugeot-ejeres foretrukne værksted med adresse i Kolding, og du kan føle dig sikker på, at vi ved, hvad vi laver. 

Du er mere end velkommen til at teste os på den påstand, når din bil trænger til førstehjælp. Vi skuffer ikke, og vi tager alle opgaver ind. Store som små. Ring til os, så snart du fornemmer, at der er noget, som kan være bedre på din Peugeot.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ketner Kolding: Det kan din lokale Peugeot-specialist gøre for dig

Når du benytter dig af vores speciale i Peugeot på vores værksted i Kolding, har du mulighed for at få en lang række professionelle serviceydelser. Hos os kan du blandt andet få foretaget: 

  • Serviceeftersyn
  • Softwareopdatering
  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Olieskift
  • Vedligeholdelse af aircondition
  • Og meget andet 

Derudover er vi også forhandlere af bilvarmere af mærkerne Eberspächer og Webasto. Vores mekanikere er specialiserede i både at montere og reparere disse typer af varmere. Det er en stor fordel for dig som kunde. 

Vælger du at benytte vores autoværksted, får du tilmed prisgaranti, beholder du din fabriksgaranti og kan nyde godt af, at vi ikke har nogen ventetid på langt de fleste opgaver.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Kontakt os, hvis en kontrollampe lyser

Vi bliver ofte kontaktet af kunder, der har en lysende kontrollampe i deres Peugeot. Ikonets betydning kan du ofte finde i bilens manual, men det er jo ikke ensbetydende med, at du selv kan ordne problemet. Lyser en kontrollampe, skal du endelig ringe til os med det samme. Så finder vi en tid til dig. 

Som en ekstra ydelse tilbyder vi gratis hotline. Det betyder altså, at du kan ringe til os og spørge om hjælp og vejledning. Kvit og frit. Kan du ikke finde ud af, hvad en lysende kontrollampe betyder, kan du ringe til os og få et hurtigt svar.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

En mekaniker i Kolding, der kan lidt mere med din Peugeot

Vi har mekanikere, der er efteruddannet hos Bosch Danmark. En både anerkendt og teknisk avanceret uddannelse. Bosch er førende underleverandør til bilindustrien. Det betyder, at rigtig mange biler anvender reservedele fra netop Bosch. Derfor er det en fordel, at vores mekanikere ved, hvad de har med at gøre, når din bil skal repareres. Ud over kendskab til reservedele har de også adgang til al den relevante knowhow fra Bosch. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en effektiv og hurtig service. Derfor uddanner vi løbende vores i forvejen dygtige mekanikere. Din Peugeot fortjener nemlig det bedste – og det kan vi give den.

Lad os hjælpe dig på vej

Så snart du har brug for hjælp til din Peugeot, skal du bare kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan blive godt kørende igen. Du kan også til hver en tid vælge at booke en tid til serviceeftersyn eller reparation online. Du udfylder blot informationer om dig selv og din bil, samt hvilken tid du ønsker. Herefter sender vi dig en bekræftelse på din booking. 

Vi vil gerne have, det skal være nemt at komme igennem til os. Derfor er der ingen ventetid. Derudover stræber vi altid efter at levere et godt stykke arbejde, så du kan få det, du betaler for.

Vi ser frem til at høre fra dig.