Kør din Renault på et anerkendt værksted

Trænger din Renault til lidt kærlighed fra en af specialisterne i autobranchen, synes vi, du skal indlevere den til os. Vi kender alt til Renault, og vores mekanikere kan løse alle opgaver, stor som små. Og vi har det rette udstyr og knowhow til at løse opgaverne.

Vi står på spring for at hjælpe dig med at blive godt kørende, så hurtigt som muligt. Helt uden ventetid – og med garanti for konkurrencedygtige priser og højt serviceniveau.

Book tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi henter din Renault, hvis du har brug for hjælp

Selvom du ikke kommer udenom at få din bil på værksted før eller siden, kan det stadig være uoverskueligt at finde tid til det i en travl hverdag.

Derfor tilbyder vi:

  • Hente/bringe-service
  • Gratis lånebil

Vi tilbyder simpelthen at hente din bil der, hvor du bor, eller på din arbejdsplads. Faktisk henter vi din bil lige der, hvor du ønsker. Mens vi arbejder på din Renault på vores værksted, får du en gratis lånebil til rådighed. Når vi er færdige med din bil, kan vi aflevere den på en ønsket lokation igen.

Det er en af de helt store fordele ved at benytte dig af os som dit faste værksted.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et autoværksted med adgang til relevant specialviden om Renault

Vi er online med fabrikken, hvor din Renault er fremstillet. Derfor kan vi garantere, at du beholder din fabriksgaranti og får det fine stempel i din bog, som sikrer dig den bedste værdi af dit køretøj. Det betyder også, at vi har adgang til alle de informationer, vi skal bruge for at kunne beholde din fabriksgaranti.

Vi ved, hvilke reservedele vi skal benytte, og vi følger Renault-fabrikkens forskrifter. Din bil er derfor i mere end trygge hænder her på vores værksteder.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Flere fremragende fordele

Ud over gratis lånebil og hente/bringe-service tilbyder vi også andre fordele som:

  • Ingen ventetid
  • Prisgaranti
  • Fabriksgaranti

Prisgarantien er til for dig. Finder du det lokale mærkeværksted, der tilbyder dig billigere Renault-reparation, matcher vi det tilbud uden diskussion. Du skal blot give os dokumentation på den skiltede timepris, reservedelsnumre og det samlede tilbud.

Fabriksgarantien er din ven, så den beholder du selvfølgelig også, når din Renault behandles hos os.

Bosch Car Service Danmark giver fordelagtig viden

Når din bil forlader vores værksted, er den så god som ny. Og der er ikke gået på kompromis med reservedele – vi anvender kun kavlitetsprodukter. Vores mekanikere er nemlig uddannede systemteknikere og har adgang til stor viden fra Bosch Danmark.

Bosch leverer en lang række af de reservedele, bilerne er født med. Med en uddannelse hos Bosch er vores mekanikere mere end godt klædt på til at tage vare på din Renault.

Kontakt os i dag, så vi hurtigt kan få dig på vejene igen

Ring til os, så snart noget rasler i din Renault, eller hvis dine dæk skal skiftes. Vi hopper fluks til telefonen, når den ringer, så vi kan få din bils reparation i kalenderen.

Du er også mere end velkommen til at svinge forbi et af vores værksteder. Vi står ofte med snuderne begravet i reservedele – men så snart du kommer, tager vores værkfører imod dig.

Vi glæder os til at tage os af din Renault, så du kan blive bedre kørende.