Vælg et autoværksted med stor erfaring med SEAT

Hvorfor ikke gøre det rigtigt første gang? Kører du SEAT, kan du med fordel finde dig et værksted med god erfaring og ekspertise i de populære biler, der de sidste årtier har taget Danmark med storm. Og hvorfor er det vigtigt? Vi har avanceret test- og diagnoseudstyr, så fejlene kan udlæses korrekt, og vi er online med fabrikken, så din SEAT altid er sikret de nyeste softwareopdateringer.

Hos Ketner har vi stor erfaring med netop SEAT, og den erfaring bruger vi, hver gang vi har en bil mellem hænderne. Det betyder altså, at din bil får ultimativ behandling her hos os. Vi er glade for vores kunder, men vi arbejder hårdt på, at vi ikke skal se dig så ofte. Men faktisk har vi også prisgaranti, og derfor får du det bedste af begge verdener, når du bruger os som dit faste værksted.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Hvad kan et værksted med forstand på SEAT gøre for dig?

Når du indleverer din SEAT på vores værksted i Kolding løser vi problemet for dig – uanset omfang.

Få blandt andet hjælp til:

  • Bilsyn
  • Serviceeftersyn
  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Olieskift
  • Aircondition
  • Softwareopdateringer

Og meget mere. Vi gør os altid umage med de biler, vi får ind. Og det gælder selvfølgelig også med din SEAT.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vi tilbyder prisgaranti

Får du et tilbud fra det lokale mærkeværksted, matcher vi gerne det tilbud, du har fået. Vi skal blot bruge dokumentation indeholdende tilbuddet inklusiv timepris og en oversigt over de originale reservedelsnumre.

For vi vil gerne garantere, at vores service altid er i top. Du må gerne teste os på den påstand. Det kommer du ikke til at fortryde. Se bare på al den positive omtale vi får på Trustpilot, som bestemt ikke er en selvfølge inden for vores branche.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Skal vi hente din bil for dig?

Det kommer sjældent belejligt, når din bil skal på værksted. Det ved vi godt. Men vi vil aldrig anbefale dig at køre rundt i en bil, der burde komme en tur på værkstedet. Derfor har vi indført hente/bringe-service. Det skulle gerne imødekomme en travl hverdag, hvor et værkstedsbesøg kan virke uoverskueligt eller ubelejligt.

Er det en service, du ønsker, skal du blot fortælle det til os. Så aftaler vi tid og sted for afhentning af din bil. Du kan endda få en lånebil, mens vi arbejder med din SEAT. Når vi er færdige med din bil, leverer vi den til dig igen på det aftalte sted.

Lettere bliver det ikke.

At vælge en SEAT-specialist kan sagtens betale sig

Vi vil gerne sørge for, at det sagtens kan betale sig at vælge et værksted som vores. Derfor ansætter vi videbegærlige mekanikere, som har de bedste forudsætninger for at blive lige så store specialister som mekanikerne i resten af vores specialiserede team. Vi opfordrer altid til efteruddannelse, hvis det giver mening, og derfor er mange af vores mekanikere efteruddannede hos Bosch Danmark.

Bosch er førende underleverandør af reservedele til bilindustrien. Det betyder, at din Seat indeholder en lang række reservedele, der netop kommer fra Bosch. En systemtekniker fra Ketner er bekendt med disse reservedele på et dybtgående fagligt niveau.

Vores fokus på kvalitet er din garanti for et godt resultat.

Lad os få dig og din SEAT hurtigt på landevejene igen

Er den gal med din SEAT, kan det ikke gå for hurtigt med at få ringet til vores værksted. Vi sidder klar til at guide dig, hvis en kontrollampe lyser i dit instrumentbræt. Ønsker du en tid til service eller udskiftning af dæk, finder vi hurtigt en tid til dig. Her arbejder vi nemlig helt uden ventetid.

Hos Ketner samler vi på glade kunder. Og vores kunder er kun glade, hvis vi holder, hvad vi lover. Det gør vi os umage for at gøre. Vi har nemlig den store fornøjelse, at mange af vores kunder anbefaler os andre. Uden jer, ingen os.

Vi ser frem til at høre dig, så vi kan få din SEAT gjort perfekt kørende igen.