Find en Smart-specialist i nærheden af dig

Mange kører efterhånden rundt i en lille, fiks Smart. Det er ikke den, der optager mest plads i overhalingsbanen, og mange bruger den som den ekstra bil. Måske er det den, der skal fragte dig til og fra arbejde hver dag. Så når den går i stykker, eller noget ikke er, som det skal være, skal du finde et godt værksted, der ved, hvordan en Smart skal behandles.

Hos Ketner har vi stor erfaring med at tage os kyndigt af de moderne biler fra Smart. Og vi har ingen ventetid, så kom med din bil, så snart behovet er der.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Dine fordele ved at køre ind på vores værksted med din Smart

En ting er, at det naturligvis er en fordel at have en erfaren mekaniker med forstand på Smart til at lave din bil. En anden ting er alle de fordele, du altid også får hos os – det gælder uanset hvilken bil, du kommer med.

Få eksempelvis:

  • Gratis lånebil
  • Hente/bringe-service
  • Ingen ventetid
  • Fabriksgaranti
  • Gratis vejhjælp

Det tager os i gennemsnit 2,8 timer at reparere en bil. Du kan sagtens nyde en kop kaffe i vores kundeventerum, mens du venter. Men du kan også få en lånebil og komme retur til værkstedet, når det passer ind i dit program.

Vi gør alt for, at du ikke mærker noget til, at du mangler din bil, mens vi laver den.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Blinker nye lamper i dit instrumentbræt? Lad en specialist tage sig af det

Måske er det ved at være tid til service på din bil, eller måske lyser en kontrollampe i dit instrumentbræt, som du ikke er vant til, og som du ikke ved, hvad betyder? Har du svært ved selv at afkode ikonet, kan du altid ringe til os. Vi tilbyder gratis hotline. Måske kan vi hjælpe dig med at finde årsagen og forhåbentlig dæmpe din frygt.

Hvis årsagen er en, du ikke selv kan gøre noget ved, skal du endelig komme ind på vores værksted og få en Smart-specialist til at tage sig af din bil med det samme. Så bliver den hurtigt køreklar igen. Husk, at det er os, der ikke har nogen ventetid.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Brug et værksted med ekspertise i Smart – og behold din værdifulde fabriksgaranti

Som et autoværksted med en vision om at være det bedste værksted i branchen til Smart reparerer vil altid din bil i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter – og det kommer selvfølgelig også dig til gode som bilejer.

Vi har specialtestere til Smart og kan dermed hurtigt fejlfinde, når vi har din bil mellem hænderne. Men vi kan også garantere dig, at du får et stempel i din bog, når vi er færdige med din Smart. Et stempel, der fortæller, at din fabriksgaranti er intakt. Vi bruger nemlig reservedele, der matcher dem, din bil er produceret med.

Bosch Danmark har uddannet vores mekanikere

Vores stærke mekanikerstab stræber hver dag efter at være de bedste. Og det er en del af den fagkyndige kultur, der er herskende i hele vores medarbejderstab. Derfor er mange af vores mekanikere efteruddannede hos Bosch Danmark.

Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og derfor indeholder mange biler reservedele fra netop Bosch. Hos os får du således det højeste niveau af ekspertise i håndtering og reparation af moderne biler som netop din Smart.

Kom ind med din Smart: Den er i trygge hænder hos os

Vi sidder klar til at tage imod dit opkald og din bil. Vi er sikkert i gang med at holde hele Danmark godt kørende, når du ringer. Men vi tager os altid tid til at tale med dig.