Vælg et autoværksted, der kender din Suzuki

Når du betaler for en ydelse, er den først og fremmest baseret på tillid til, at ydelsen udføres med stor kvalitet og præcision. Sådan er det også, når du skal vælge det autoværksted, der skal tage sig af din bil.

Hvorfor ikke vælge et Suzuki-værksted med speciale i netop din bil? Indleverer du din bil på et af Ketners værksteder, kan du være sikker på, at vores specialister kender din bil til fingerspidserne. Og samtidig har vi prisgaranti og en række andre fordele, der kommer dig til gode som bilejer.

Du kan også være sikker på, at vi gør os umage. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tilfreds, når du får din Suzuki retur.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Kend dine fordele og ydelser

Før du indleverer din Suzuki hos os, bør du kende vores ydelser.
Her kan du blandt andet få hjælp til:

  • Olieskift
  • Bilsyn
  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Aircondition

Og meget mere.

Derudover har vi en lang række fordele, fordi vi mener, det gavner vores kunder. Få fordele som:

  • Bibeholdt fabriksgaranti
  • Hente/bringe-service
  • Lånebil
  • Ingen ventetid
  • Gratis vejhjælp

Vi strækker os meget langt for at imødekomme vores kunders behov – det gælder selvfølgelig også dine.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et værksted med stor viden om Suzuki

På vores værksted er din Suzuki i professionelle hænder. Vores mekanikere er nogle af de mest kyndige specialister i autobranchen, og de gør sig umage, hver eneste gang de har en bil mellem hænderne. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har mulighed for at dygtiggøre sig, og derfor er en stor del af vores mekanikere efteruddannet som systemteknikere via Bosch Danmark.

Det betyder, at de har en stor viden om netop Bosch. Og det er faktisk temmelig vigtigt for din Suzuki. Bosch leverer nemlig et stort antal reservedele til din bil. Hos os sætter vi derfor altid en Suzuki-specialist på opgaven, når du indleverer din bil hos os.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi tilbyder prisgaranti og mere til

Vi har erfaret, at så snart du har brugt os som værksted, kommer du ganske sikkert igen. Det gør du, fordi vi altid holder, hvad vi lover. Og fordi vi behandler din bil med respekt og en professionel tilgang. Vi vil så gerne give lidt ekstra i forhold til det, man forventer af et autoværksted.

Derfor tilbyder vi prisgaranti. Finder du et bedre tilbud hos en lokal Suzuki-forhandler, matcher vi prisen. Du skal blot dokumentere tilbuddet med timepris og brug af reservedele.

Kontakt os i dag for Suzuki-reparation

Rasler din bil? Eller lyser der en særlig kontrollampe på dit instrumentbræt? Ring til os og få en tid. Så kigger vi på din bil med det samme.

Vi tilbyder tilmed gratis hotline Det betyder, at du har mulighed for at ringe til os, hvis du har spørgsmål vedrørende din Suzuki. Så vejleder og guider vi dig til, hvad du bør gøre lige nu og her. Kan du ikke fikse problemet selv, står vi klar med professionel hjælp. Her er ingen ventetid. Ring derfor endelig, så snart bilen viser tegn.

Vi ser frem til at gøre dig og din Suzuki køreklar igen.