Find et autoværksted med kompetencer inden for Toyota

Når din Toyota trænger til en kærlig hånd, skal du finde et værksted, der ved, hvordan en god bil skal behandles. Hos Ketner tilbyder vi et stærkt hold af mekanikere, der alle er specialister på hver deres område. De er tilmed mere end villige til at dele erfaring og gode råd indbyrdes, og det sikrer vores kunder den ultimative behandling.

Du er mere end velkommen til at teste os på den påstand. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet, når du indleverer din Toyota på vores værksted. Se bare udtalelserne fra vores glade kunder på Trustpilot, der rækker et godt stykke ud over det, man kan forvente i autobranchen.

Det er vi stolte af. Og derfor håber vi naturligvis, at du tager kontakt til os, når du skal have din Toyota på værksted.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Få fantastiske fordele på et specialiseret Toyota-værksted

Toyota er blandt de mest populære biler på de danske veje. Derfor har vi naturligvis et indgående kendskab til din bil og de skader, der kan opstå. Men vælger du Ketner som dit Toyota-værksted, får du en lang række fordele oven i handlen.

Vi tilbyder blandt andet alle vores kunder:

  • Prisgaranti, der matcher det lokale mærkeværksted
  • Bibeholdt fabriksgaranti
  • Lånebil
  • Ingen ventetid

Vi har testere til Toyota, og det betyder, at vi reparerer din bil efter de forskrifter, Toyota har fremsat og fremsætter løbende angående de nye biler. Det gør vi, så du er garanteret et stempel i din bog, der sikrer dig fabriksgarantien. Men vi gør det også, fordi vi mener, det er den rigtige måde at gøre det på.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vi ved det; En Toyota-reparation kommer sjældent belejligt

Når din bil skal på værksted, er det sjældent noget, du er forberedt på. Mange af os er afhængige af vores bil, når vi skal til og fra arbejde. Bilen får logistikken til at gå op, og rives bilen ud af ligningen, kan hverdagens puslespil falde fra hinanden. Det er vi udmærket klar over.

Derfor tilbyder vi services, der imødekommer vores kunders behov. Går din Toyota i stykker, tilbyder vi at komme og hente den. Vi afleverer også gerne din bil på et aftalt sted, når vi har gjort den køreklar igen. Ønsker du vores hente/bringe-service, skal du blot sige til. Så aftaler vi det praktiske med dig.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Overlad din bil til en kyndig Toyota-specialist

Det tager i gennemsnit 2,8 timer for os at reparere de biler, vi får ind. Når din bil er på vores værksted, er den i de bedste hænder. Vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark. Bosch leverer en lang række reservedele til bilindustrien, og derfor er det en fordel, at vores mekanikere kender til Bosch.

Hos Ketner går vi meget op i, at vores kunder og deres biler får den bedste service. Derfor er efteruddannelse vigtig. Vi ser så gerne, at du anbefaler os til dem, du kender. Og derfor bestræber vi os hver dag på at gøre vores ypperste.

Skal vi fikse din bil? Kontakt os – både inden og når skaden er sket

Er du nysgerrig omkring vores ydelser, skal du endelig kontakte vores værksted i Kolding.

Ring til os, så snart du mener, du har behov for vores hjælp. Vi har ingen ventetid, så jo før du kommer ind med din Toyota, jo før kan vi få den klar til dig igen. Hos os står en Toyota-mekaniker altid klar til at give din bil den behandling, den fortjener.

Vi ser frem til at hjælpe dig.