Få et værksted med fokus på Volvo

Volvo er en af de helt store på det skandinaviske bilmarked, og det er der selvfølgelig mange gode årsager til. For Volvo er lig med kvalitet, nordisk æstetik og køreglæde i yderste potens. Derfor er det også vigtigt, du vælger et autoværksted, der har samme passion for Volvo, som du har.

Hos Ketner udfører vi alle former for service og reparationer på Volvo. Gennem mange år har vi været specialiseret i biler af mærket Volvo, og der er ikke den model, vi ikke har haft fingrene i mange gange før. Kører du din Volvo hen til os, kan du være sikker på, at den bliver kigget på af en mekaniker, der er ekspert i lige netop den type af bil, du kører i.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dine fordele ved at vælge os som værksted til din Volvo

Der findes mange forskellige værksteder rundt om i Danmark. Så det kan være svært at finde ud af, hvilket du skal vælge. Det forstår vi faktisk godt. For hvad er det lige præcis, der adskiller det ene autoværksted fra det andet?

Vælger du Ketner, er der dog en række fordel, der gør os lidt bedre end mange andre mekanikere. Vi ved godt, det lyder for godt til at være sandt, når vi fortæller om de fordele, du får på vores værksted. Men den er altså god nok.

  • Du får tilbudt gratis lånebil
  • Du får prisgaranti
  • Vi anvender kun kvalitetsreservedele
  • Du kan bevare din fabriksgaranti
  • Vi er et Bosch Car Service-værksted
  • Du kan få lavet softwareopdatering
  • Vi har ingen ventetid

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Er det ved at være tid til service på din Volvo?

De fleste biler vil i dag fortælle dig, hvornår det er ved at være tid til serviceeftersyn. Er det tilfældet, skal du ikke tænke på så meget. Kom blot ind til os, når din bil efterspørger det.

Det kan dog sagtens være, at din Volvo kunne have godt af service, selvom den ikke selv fortæller det via instrumentbrættet. Bruger du din bil rigtig ofte, vil den have godt af service mere hyppigt end normalt. Er du i tvivl, skal du bare kontakte os. Så finder vi ud af, om din Volvo skal have en kærlig hånd på et af vores værksteder.

Det siger vores kunder om os

Akut situation rigtig god service

Paw Madsen

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

En mekaniker med stor knowhow om Volvo

På vores værksted har vi meget kompetente medarbejdere, der altid gør sit ypperste, når de arbejder med din bil. Det gør de, fordi de elsker Volvo. Men de gør det også, fordi de vil gøre alt for, at du er tilfreds med resultatet.

Hos Ketner har vi en faglig stolthed, der er til at tage og føle på. Derfor vil du også støde på et solidt team af mekanikere, der er efteruddannet efter alle kunstens regler. Mange af vores mekanikere er uddannede systemteknikere hos Bosch Danmark, der er førende inden for den danske bilindustri.

Få en Volvo-specialist på sagen – og kom hurtigt på vejene igen

Vælger du at benytte os som dit autoværksted, får du en Volvo-specialist til at tage sig af din bil. Vi sikrer, at du hurtigt bliver køreklar igen – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger tilmed for at stille en bil til rådighed, hvis du ønsker det.

Kontakt os i dag. Så fikser vi din bil med det samme.