Brug et værksted med speciale i VW i Kolding

Det er så irriterende og ubelejligt, når din bil skal på værksted. Desværre kan en bil ikke leve et helt liv uden at skulle en tur til mekanikeren i nye og næ. Er du ejer af en Volkswagen, vil det være en stor fordel at anvende et værksted i Kolding, der ved, hvad det drejer sig om, når det kommer til de tyske biler, som i årtier har været blandt danskernes foretrukne køretøjer. 

Du kan lige så godt få kompetent service første gang. 

Hos Ketner i Kolding bryster vi os af at være professionelle, hurtige og dygtige. Her er der ingen ventetid – ring blot, så snart du har brug for vores ekspertise. Vi ser på din bil med det samme. 

Book tid og få prisen på din VW service med det samme.
Eller ring til os i dag og bliv hurtigt godt kørende igen.

Lad os varetage din bils skavanker, så du kan blive bedre kørende i en fart

Hos vores værksted i Kolding tilbyder vi en lang række af forskellige ydelser på VW-biler. Få hjælp til: 

  • Serviceeftersyn.
  • Dækskift
  • Olieskift
  • Rudeskift
  • Aircondition
  • Varmeanlæg
  • Softwareopdatering

Og meget mere. 

Du vil opleve, at vi ikke tøver med at tage en opgave ind. Uanset hvor lille eller omfattende den end måtte være. Fortæl os, hvad der er galt med din Volkswagen. Så sætter vi de bedste eksperter på opgaven. 

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få glæde af et kompetent mekanikerteam med fantastisk viden

Hos Ketner Kolding er vi blandt de allerbedste på markedet. Og den påstand er du mere end velkommen til at teste os på. Det er vigtigt for os, at vores mekanikere følger med bilbranchen, og derfor er mange af dem efteruddannede hos Bosch Danmark. 

Bosch er førende underleverandør til bilbranchen, og derfor vil din Volkswagen indeholde en lang række reservedele fra netop Bosch. Det er essentielt, at vores mekanikere har et stort knowhow inden for branchen og ved en masse om det testudstyr, vi bruger. De er derfor helt klar til at hjælpe dig og din VW.

Hvorfor ikke nyde godt af fabriks- og prisgaranti?

Her hos Ketner i Kolding garanterer vi både pris- og fabriksgaranti. Finder du en god pris hos et lokalt mærkeværksted, matcher vi den pris og giver dig yderligere 10 procent i rabat. Vi skal blot have et dokumenteret tilbud og timepris fra det andet værksted plus en oversigt over reservedelsnumre. 

Dertil beholder du din bils fabriksgaranti, når du benytter os som værksted til din VW. Vi er online med fabrikken, og vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Det betyder alt sammen, at du naturligvis bevarer din fabriksgaranti.

Det siger vores kunder om os

Akut situation rigtig god service

Paw Madsen

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Ring til dit Ketner-værksted i Kolding i dag og få din VW i absolut topform

Er der en lysende kontrollampe, du ikke kender symbolet på, i din Volkswagen? Eller trænger din bil til service? Uanset hvad skal du endelig ringe til Ketner i Kolding. Vi sidder klar med vejledning og en uforpligtende samtale. 

Du er også mere end velkommen til at svinge forbi vores værksted, hvis du alligevel er i nærheden. Vi holder til på Ole Rømers Vej 2 i Kolding. 

Vi glæder os til at fikse din bil, så du kan komme på vejene igen helt uden problemer.