Mød frontpersonalet

Ketner afdelingerne i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding, består i dag af ca. 90 medarbejdere, fordelt i de forskellige afdelinger.

I Kolding står vores værkfører klar til at tage imod dig og din bil.
Kontakt dem og få råd og vejledning, så du hurtigt kan komme videre.

Mangler du en reservedel, har vi også en ekspert inden for det område.
Henrik Randrup er mester i at finde de korrekte dele, og vi kan ofte levere fra dag til dag.

Vi glæder os til at tale med dig.

Kolding

Claes er værkfører i afdelingen og er en vigtig spiller for afdelingen. I tæt samarbejde med værkstedschefen arbejder han benhårdt, for at sikre at alle kunder får topklasse service. Claes er derud over bindeled mellem kunder og teknikerne på værkstedet, så forventningerne bliver afstemt og opfyldt.

Claes Bonde Henriksen

Værkfører

Henrik har været hos Ketner i mange år og har derfor stor ekspertise og kendskab til alle former for reservedele. Er der spørgsmål til reservedele, kan Henrik altid være behjælpelig.

Henrik Randrup Pedersen

Reservedelsekspedient

Hovedafdelingen

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget iderig, hvilket betyder, at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt. Han er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Torben Hansen

Direktør

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick, Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Henrik Thomsen

Økonomichef

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Christina Christensen

Bogholderi og kontorassistent

Birgitte styrer vores hjemmeside og facebookside og tager sig af den generelle markedsføring.

Birgitte Lænner

Marketingassistent

Jesper er voksen elev, hvor han primært arbejder med bogholderi og regnskab, som han gerne vil specialisere sig i. Jesper tager også gerne fat på andre administrative opgaver, der er på kontoret. Og han er altid behjælpelig, når man ringer til vores bogholderi.

Jesper Sørensen

Kontorelev