Kør din Tesla på værksted hos Ketner Aalborg 

Hos Ketner i Aalborg står vi klar til at tage os kyndigt af alle køretøjer, når bilen skal på værksted. Og det kan der være flere fordele i for dig, som ejer en Tesla. For hos Ketner er vi et frit værksted, som arbejder uafhængigt af Tesla-koncernen, men foretager reparationer og serviceeftersyn med højeste niveau af kvalitet og servicemindedhed. 

Højt serviceniveau på alle typer værkstedsbesøg 

I takt med, at flere danske bilejere er begyndt at vælge elbilen, når de skal have ny bil, har vi sørget for at dygtiggøre os gennem løbende uddannelse og proaktiv videndeling gennem vores omfattende Bosch Car Service-netværk. Derfor er vi nu nogle af de lokale eksperter, som kan tage sig bedst af din Tesla. Og ikke mindst hurtigst. For selvom vi er det populære valg af værksted for mange Tesla-ejere i området, har vi stadig holdt fast i det høje serviceniveau, som har kendetegnet vores forretning lige siden begyndelsen.

Reparation og service på alle biler fra Tesla – helt uden ventetid 

Vi tilbyder en dybt professionel værkstedsaftale i Aalborg uden lange ventetider. Det gælder også selve reparationstiden. For hos Ketner i Aalborg har vores værksted et stort lager af de komponenter og reservedele, der ofte skal bruges i forbindelse med reparationer af Tesla. Det gælder uanset, om det er en Model Y, Long Range, Model S, Model X, Performance eller en anden Tesla-model. 

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om din Tesla og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og bilen hos Ketner i Aalborg.

Nyd godt af vores mekanikeres speciale i de topmoderne elbiler 

Her er nogle af de ting, der gør os til et yderst konkurrencedygtigt valg af værksted, når det drejer sig om at servicere biler fra Tesla:

 • Effektiv fejlsøgningsteknologi
 • Tesla-testere
 • Vi udfører alle former for service
 • Skadeservice med synkronisering af nye dele
 • Stort reservedelslager
 • Knowhow og eksperter på elbilområdet
 • Certificeret el- og hybridværksted
 • Speciale i reparation af elmotor
 • Batteriservice

Der findes med andre ord næppe den ting på din Tesla, som vi ikke kan reparere på vores værksted i Aalborg. Hvis du har et specifikt problem med bilen, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os eller bestille en opringning fra en af vores erfarne mekanikere, som er klar til at give dig personlig vejledning og rådgivning om din Tesla så hurtigt som muligt.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

SOS Vejhjælp

Hos Ketner Aalborg får du gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn i op til 2 år - uanset bilens alder.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe..

Autoværksted i Aalborg med speciale i Tesla

Hos Ketner servicerer og reparerer vi din Tesla ifølge Teslas egne oplysninger, og vi kontrollerer din bil med diagnosetestere, som er specifikt designet til Tesla. En moderne elbil fra Tesla skal ikke serviceres helt som konventionelle biler, der kører på fossile brændstoffer, med eksempelvis skift af motorolie og oliefilter mv. Men din Tesla skal jf. servicemanualen have:

 • Renset og smurt bremserne en gang om året grundet klimaet i Danmark, hvor vi ofte salter vejene, når frosten kommer.
 • Have kontrolleret og/eller udskiftet bremsevæske hvert andet år.
 • Udskiftning pollenfilter hvert andet eller tredje år (Afhængigt af model)
 • Roteret hjul for hver 10.000 km.
 • Kontrol af klimaanlæggets kølemiddel og/eller udskiftning af tørrefilter.

På den måde sikrer vi, at reparationen bliver lavet ud fra forskrifterne, og at garantien på din Tesla bibeholdes.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Kom og mærk forskellen i at bruge os som dit frie værksted 

Vi bestræber os på at have de bedste forudsætninger for at give dig den allerbedste oplevelse, når du kører din Tesla på værkstedet i Aalborg. En oplevelse, der både bygger på vores erfaring, vores specialiserede viden, vores arsenal af avancerede værktøjer – men ikke mindst vores personlige og imødekommende tilgang, som et godt nordjysk autoværksted. 

Har din Tesla fået en skade?

Ved skader på din Tesla kan vi hurtigt hjælpe dig videre. Vores mekanikere er uddannede og certificerede til at lave alle typer elbiler, og arbejdet bliver altid udført i højeste kvalitet. Samtidig sørger vi for, at sikkerhedssystemerne er kalibreret på ny efter kollisionen. Så hvis uheldet skulle være ude, er du sikret igen med et besøg hos dit lokale Ketner-værksted.

Ring os op i dag og hør mere om vores speciale i Tesla på vores værksted i Aalborg. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig trygt og sikkert tilbage på vejene igen.