Reparation af stenslag i Aalborg

Er du så uheldig, at du har fået et af de ærgerlige stenslag på forruden? Bare rolig – hos Ketner i Aalborg er der hjælp at hente. For der er næsten ikke noget værre end at køre rundt med en skade der, hvor man som bilist har sit primære udsyn. Derfor sørger vi for at reparere dit stenslag i Aalborg, så snart du har brug for det.

På vores værksted på Hjulmagervej klarer vi en reparation af et stenslag lige med det samme. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med en komplet udskiftning af ruden, hvis stenslaget ikke kan udbedres. Men tag endelig fat i os allerede i dag, hvis ikke dit stenslag skal udvikle sig til noget større og mere ubehageligt. Jo hurtigere jo bedre.

Få tilset dit stenslag i Aalborg med det samme

Har uheldet været ude, kan du selvfølgelig godt køre lidt med en skade på ruden. Men det er noget, du bør få kigget på hos os, så hurtigt som overhovedet muligt. For der er stor risiko for, at dit stenslag udvikler sig og slår revner i din rude på grund af rystelserne ved helt almindelig kørsel. Det er meget svært at undgå. Og selvom der findes klistermærker og mere tvivlsomme gør det selv-råd, der lover en begrænsning af stenslagets omfang, får det altså ikke problemet og den daglige gene til at gå væk.

Hos Ketner kan du altid komme forbi og få tjekket et stenslag med det samme, hvis du bor i Aalborg eller omegn. Du behøver faktisk ikke engang at bestille tid. Dermed kan du få vores professionelle vurdering af, hvad der bør gøres ved skaden. Og såfremt du kommer til os kort tid efter, at skaden er sket, er der stor chance for, at vi kan gøre noget for at foretage en reparation af dit stenslag i Aalborg lige med det samme.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Kontakt Ketner i Aalborg med det samme, hvis du får et stenslag

Tag hånd om den utryghed, som det er at køre rundt med en skade, der sandsynligvis bare bliver værre og være. Tag kontakt til os for at booke en tid til at få gjort noget ved problemet – eller sving forbi vores værksted i Aalborg, hvis du er lige i nærheden og ønsker at få set på sagen med det samme. Det er du velkommen til. For hos Ketner i Aalborg har vi stor erfaring med reparation af stenslag; Altid hurtigt, professionelt og med et smil på læben.