Hurtig og professionel reparation af stenslag i Aarhus

Langt de fleste danske bilister har vel prøvet det fra tid til anden. Pludselig kommer der et lille smæld og herefter et voldsomt irritationsmoment, selvom skaden principielt er lille. Men når den sidder lige der – midt i dit ellers så frie udsyn – mærker man hele tiden, hvor ærgerligt det er med et stenslag. Og hvis ikke du får gjort noget ved problemet med det samme, kan det endda udvikle sig til at blive endnu mere ærgerligt.

Men det er der heldigvis råd for. For hos Ketner i Aarhus tager vi os hurtigt og professionelt af alle stenslag, så du kan komme videre med ro i sindet. Helt uden at være bekymret for, om en udskiftning af din forrude kommer til at koste dig dyrt.

Så tag fat i vores team i dag; Vi har glasspecialister, der kan hjælpe dig med at udbedre din skade med det samme.

For gjort noget ved dit stenslag i Aarhus hurtigst muligt

Naturlige rystelser fra motoren i din bil og vibrationer fra almindelig kørsel kan få stenslaget til at udvikle sig til revner i din rude, der ikke kan repareres. Hvis ikke de kan repareres, er man nødt til at skifte hele ruden, og det kan faktisk være temmelig dyrt – særligt hvis du har en nyere bil med avanceret teknologi, der er integreret i ruden. Snavs fra vejen, nedbør og temperaturudsving kan også påvirke dit stenslag i en negativ retning. Så det er med at få tilset problemet af en specialist på området med det samme.

Er du lige i nærområdet, kan du altid svinge forbi vores værksted i Viby, Aarhus med det samme, hvor vi hurtigt kan hjælpe dig med at få dit stenslag repareret og den uheldige situation under kontrol igen.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Ting, du selv kan gøre, inden du har mulighed for at få repareret dit stenslag i Aarhus

Det er svært at rådgive præcist om stenslag, da stenslag faktisk kan være meget forskellige. Måske har du oplevet, at du sagtens kan køre rundt med et stenslag i længere tid, uden at der sker noget ved det. Men du har måske også haft en af de mere uheldige skader, hvor du nærmest kan se, hvordan din rude slår revne – millimeter for millimeter – jo længere du kører.

Men er det endnu ikke sket, at den frygtede revne er opstået, er der selvfølgelig nogle ting, som du kan gøre for at minimere risikoen for, at det sker, inden du har mulighed for at få repareret dit stenslag på vores værksted i Aarhus. Det er for eksempel:

  • Kør så lidt, som det overhovedet er muligt, inden du får mulighed for at få os til at hjælpe.
  • Kør så forsigtigt som overhovedet muligt; Sænk farten markant, når du hører over fartbump og drejer.
  • Sørg for at holde ruden fri for snavs og skidt (herunder også almindelig nedbør) i så vid udstrækning som muligt. Sæt eventuelt et af de klistermærker på, der er beregnet til at begrænse omfanget af stenslag.
  • Undgå at vaske din bil i en automatiseret vaskehal, der børster din rude med roterende børster.

Kontakt Ketner Aarhus for hurtig hjælp til dit stenslag

De gode råd er dog kun gode i begrænset omfang. Du bør stadig kontakte vores værksted i Aarhus, så snart du har opdaget et stenslag. Herefter yder vi den hurtige og professionelle service, som giver dig køreglæden tilbage med det samme igen. Så kontakt os endelig så hurtigt som muligt for at undgå, at værkstedsregning pludselig vokser.