Autoværksted med speciale i Tesla

Hos Ketner servicerer og reparerer vi din Tesla ud fra Teslas forskrifter og vejledninger, og vi kontrollerer din bil med diagnose testere til Tesla.
Vi har investeret i det rette specialværktøj og godkendte sikkerhedsudstyr, så vi kan servicere Tesla professionelt.

Tesla skal ikke serviceres som almindelige biler, med eksempelvis motorolie og filter skift. Men din Tesla skal jf. servicemanualen have:

  • Renset og smurt bremser 1. gang om året grundet vores klima og saltning af veje.
  • Have kontrolleret og/eller udskiftet bremsevæske hvert 2. år.
  • Udskiftning pollenfilter hvert 2. eller 3. år (Afhængigt af model)
  • Roteret hjul for hver 10.000 km.
  • Kontrol af klimaanlæggets kølemiddel og/eller udskiftning af tørrefilter

På den måde garanterer vi at reparationen bliver lavet ud fra forskrifterne, og at din garanti bibeholdes.

Et kompetent værksted, der er ekspert i Tesla

Hos Ketner er de fleste af vores teknikere uddannet hos Bosch Danmark i f.eks. funktion af elmotor – og det vigtigst – i sikker håndtering af elbiler. Ved frakobling af højvolt motor skal bilen afspærres, afsikres og afmonteres, alt dette sker i henhold til originale data, så reparationen udføres korrekt både fagligt og sikkerhedsmæssigt.

Uanset om dækkene skal skiftes, eller din Tesla skal til service, er det vigtigt at overlade den til et værksted med det rette know-how:

  • Special-løfteklodser – korrekt løft, så garanti bevares
  • Diagnose testere til Tesla
  • Effektiv fejlsøgningsteknologi
  • Alle former for service
  • Knowhow og ekspertise på området

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig eller ønsker du en specifik pris på en af vores services? Kontakt os i dag og hør mere – vi tager meget gerne en uforpligtende snak med dig. Du er også velkommen til at køre forbi et af vores autoværksteder. Vi gør vores bedste for at holde ventetiden nede.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Har din Tesla fået en skade?

Ved skader på din Tesla kan vi hurtigt hjælpe dig videre. Vores teknikere er uddannede og certificerede til at lave opretning, svejsning og anden pladearbejde på elbiler og arbejdet bliver udført i højeste kvalitet. Samtidig sørger vi for, at sikkerhedssystemerne er kalibreret på ny efter kollisionen, så hvis uheldet skulle være ude, er du sikret igen.

Ring os op i dag og hør mere om vores speciale i Tesla. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig trygt og sikkert tilbage på vejene igen.