Få repareret stenslag hos Ketner i Holstebro. Hurtig service. Helt uden ventetid.

Ruden på din bil er en af de elementer, som er udsat for den største påvirkning. Særligt når man tænker på, at det også er glas, vi taler om. Med skiftende vind, vejr og vildfarne sten er det klart, at det nogle gange kan risikere at ramme din bil og forårsage en af de meget irriterende stenslag fra tid til anden. Det er svært at forestille sig, at det helt kan undgås.

Men det kan der heldigvis gøres noget ved. For hos Ketner i Holstebro har vi også vores helt egne specialister inden for reparation af bilglas, der kan reparere langt de fleste stenslag i løbet af nul komma fem. Så ring til vores anerkendte værksted på Herningvej eller læg vejen forbi, hvis du er lige i nærheden. Så kigger vi på det med det samme – og du kan drøne videre, helt fri for bekymringer og med frit udsyn.

Din erfarne specialist i stenslag i Holstebro og omegn

Vi ved lige præcis, hvordan det er. En sten springer op foran dig, og du hører det karakteristiske smæld, der efterlader et grimt mærke, som er generende på mange forskellige måder. For du ved sikkert, at der er en betydelig risiko for, at det udvikler sig til en ordentlig flænge i din rude, så du ikke længere kan nøjes med en reparation, men er nødt til at få hele forruden skiftet ud. Derfor er det vigtigt, at du kontakter os med det samme, hvis du har fået et stenslag og bor i kort køreafstand fra Holstebro. Også selvom skaden ved første øjekast synes lille og ubetydelig.

Hvis du får skaden repareret med det samme, slipper du for den ordentlige omgang, det er at få skiftet hele ruden ud. Det er dyrt og tager naturligvis noget længere tid – et stenslag kan ofte repareres under den forsikringsaftale, du har på din bil. Så få endelig gjort noget ved problemet, så snart du kan sætte en times tid af til at vi fixer dit stenslag på vores værksted i Holstebro.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Kontakt os, så snart du får et stenslag i Holstebro eller omegn

Gør dig selv en tjeneste og lad være med at køre rundt og være utryg, efter du har fået et stenslag på ruden. Tag fat i os og få gjort noget ved det med det samme. Det er næppe en god ide at udskyde det i længere tid end højst nødvendigt. Vi kigger på det og hjælper dig sikkert velkørende videre i teksten med det samme.