Reparation af stenslag i Kolding

Ruden i en bil tjener to formål; at skabe et klart udsyn for føreren og beskytte bilens passagerer mod vind og vejr. Så meget som vi bruger vores biler i dag, kan det ikke undgås, at vinduer og ruder nogle gange vil få skader, og disse skader er typisk stenslag. Heldigvis kan de repareres relativt nemt – såfremt du kører din bil på værksted hurtigt efter, at skaden er sket. 

Hos Ketner klarer vi hurtigt og professionelt en reparation af stenslag på vores værksted i Kolding. Lige præcis med stenslag i forruden, kan det være farligt at køre med skaden i længere tid. Vi ved allesammen godt hvor træls et stenslag ser ud i ruden, men i de fleste tilfælde kan det også forringe dit udsyn, hvilket ikke er optimalt. Flere kaster sig ud i en gør-det-selv-løsning med gaffatape og andet, når uheldet er ude, og det anbefaler vi på det kraftigste, at du ikke gør.

Kontakt os hurtigst muligt og bestil tid til en reparation af stenslag hos os i Kolding – så er du sikker på, at problemet bliver løst professionelt.

Bestil tid til reparation af stenslag hos os i Kolding med det samme, at skaden er sket

Det er naturligvis muligt at køre rundt med en lille skade i forruden, men vi anbefaler alligevel, at du kører din bil på værksted med det samme. Skaden kan nemlig hurtigt udvikle sig fra at være en lille skade til at have et større omfang og faktisk også en betydning for, hvor godt resultater bliver, når den repareres. 

Ting som snavs og sprinklervæske kan farve glasset eller indlejre sig i skaden, så det næsten er umuligt at lave et resultat, hvor ruden igen bliver helt glat. Og så kan det i sidste ende være nødvendigt at skifte ruden – hvilket kunne være undgået, hvis du havde afleveret bilen til reparation med det samme. 

Ønsker du derfor et pænt resultat og en mindre reparationsregning, bør du gøre dig selv den tjeneste at kontakte Ketner i dag. Vi står klar til at udføre en reparation af stenslag på vores værksted i Kolding på Ole Rømers vej 2. Du behøver ikke bestille en tid for at få set på et stenslag – det gør vi med det samme, så skaden ikke bliver større for dig.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.