Installer et oliefyr i din båd og forlæng bådsæsonen

Hos Ketner er vi først og fremmest specialister i biler, men vi er også meget mere end det. Vores ekspertise strækker sig over en lang række af specialer, og som leverandør af den højeste kvalitet af bådvarmere har vi lang erfaring med både reparation og montering af oliefyr i både.

Et oliefyr til din båd holder båden varm og komfortabel, så du kan forlænge sæsonen og drage ud på havet i det fine vintervejr. Hos Ketner håndterer, leverer og monterer vi specifikt bådvarmere, for faktisk er mange varmere, der bruges på både, produceret til biler. Det giver dog ikke ret meget mening, for biler bliver slet ikke udsat for det samme hårde miljø, som findes på havet.

Hos os kan du derfor være sikker på at finde et oliefyr til din båd, der er produceret og modificeret til lige netop at kunne holde til livet på vandet.

Nyd den friske luft og atmosfæren ombord hele året rundt

Har du valgt at investere i en båd, behøver vi nok ikke fortælle dig ret meget om, hvor fantastisk og befriende det er at være ude på det åbne hav. Det er en helt særlig oplevelse at tage en sejltur med familie eller venner, og selvfølgelig skal man kunne nyde dette hele året rundt.

Som sejler er du nok bekendt med, hvordan vejret på havet kun sjældent er til at stole på, og for at det skal kunne lade sig gøre at sejle hele året, er det nødvendigt med montering af et oliefyr i din båd – det er altså en investering, der har mange personlige fordele for dig og hele din oplevelse på havet.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Montering af oliefyr på båd af erfarne mekanikere

På vores værksteder har vi mange års erfaring med reparation på både. Derfor har vi også en stor viden om de forskellige dele og udstyr, der bedst dækker dine behov. Hos os finder du et fyr til din båd, der drives af enten diesel og benzin. De er alle af høj kvalitet og leveres af de anerkendte mærker Webasto og Eberspächer.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige løsninger – så ser vi på, om et oliefyr er den bedste løsning til lige præcis din båd.

Oplever du problemer med dit oliefyr eller har brug for hjælp til monteringen, hjælper vi naturligvis også. Vi kører ud med vores servicevogn og klarer det, vi kan, på stedet. Er en større reparation nødvendig, afmonterer vi fyret og tager det med på vores værksted. For vores mekanikere tager en montering af et oliefyr på en båd ikke ret lang tid, og du kan derfor hurtigt være tilbage på vandet igen – bare med en varmere og mere behagelige kahyt, som du kan nyde, når vejret bliver køligt.

Forkæl dig selv og tag din bådoplevelse til nye højder. Vi glæder os til at se dig på et af vores værksteder.