Undgå at betale en for høj pris på et nyt partikelfilter

Hos Ketner har vi specialiseret os i at være nogle af de førende i Danmark til at tage sig af alle dieselbiler. Det er dog ikke et speciale, som er nyt for os. Før vi skiftede navn til Ketner, var vi bedre kendt som Nordjysk Diesel-Elektro, et kompetencecenter med en altomfattende ekspertise i diesel m.m.

I dag tæller vores kompetencer som uafhængigt autoværksted også specialiserede ydelser inden for elbiler og naturligvis benzinbiler – men når det kommer til dit dieselpartikelfilter, finder du ikke en service mange andre steder, der er på niveau med vores.

Og som uafhængigt værksted kan vi desuden også tilbyde dig en god og personlig service helt uden tidsbestilling.

Hør om partikelfilter-rens

Udskiftning af bilens partikelfilter og dieselpartikelfilterrens

Når dit dieselpartikelfilter (DPF) er sodet til eller efterhånden har negativ indflydelse på bilens performance, er der flere løsninger hos os. Tidligere var alle dieselbiler nødt til at få et nyt dieselpartikelfilter sat i, når en såkaldt regenerering ikke var effektiv nok. For dit partikelfilter er faktisk designet til at rense sig selv, men kan blive sodet til – særligt hvis du er tilbøjelig til at køre flere korte ture i din dieselbil. Det kan i værste fald være en temmelig dyr løsning. 

Hos Ketner kan vi dog tilbyde dig en partikelfilterrensning. Det foregår ved, at et dieselpartikelfilter sættes ind i en teknisk avanceret maskine, hvor det bliver skyllet igennem med højt tryk, så ophobningen af skadelige partikler fjernes. Det er en rigtigt smart løsning, hvor prisen er en ganske anden.

Prisen på en partikelfilterrensning – og en udskiftning af dit partikelfilter, for den sags skyld – afhænger dog af, hvilken bil du har. Men du er naturligvis altid velkommen til at sende forespørgsel om prisen, inden du laver en fast aftale med os.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Send en uforpligtende forespørgsel om pris på rens af dit partikelfilter

Selvom der på knappen står Book tid, kontakter vi dig altid med en uforpligtende pris, inden du takker ja. Så gå gerne ind og udfyld alle de relevante oplysninger i vores online formular i dag. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at give dig en god oplevelse mange steder i landet, hvor du finder vores anerkendte autoværksteder eller en af vores tætte samarbejdspartnere, når det gælder effektiv partikelfilterrens. 

Vi sørger for dit partikelfilter over det meste af landet

Du kan naturligvis få professionel hjælp til at reparere eller rense et tilstoppet partikelfilter på Ketners værksteder i Jylland og på Fyn. Derudover har vi et tæt samarbejde med nogle dygtige autoværksteder andre steder i landet, så du har mulighed for at opleve en god service tæt på, uanset hvor du befinder dig henne. Vi indgår naturligvis kun aftaler med specialiserede værksteder, der er i stand til at rense filteret med samme høje kvalitet som på vores egne autoværksteder. 

For hos Ketner går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – og er dit partikelfilter tilstoppet, er vi faktisk blandt de allerbedste til at hjælpe dig godt videre og få køreglæden bragt tilbage. Du trykker blot på Se partikelfilterværksteder og vælger herefter det af vores autoværksteder, der giver bedst mening for dig at besøge. Så har vi en pris angående dit partikelfilter klar til dig i løbet af ganske kort tid.