Professionel A/C-service

Det er ikke mange af os, der bryder os om at sætte sig ind i en varm bil, og lettelsen ved at tænde for sin aircondition og mærke den kølige luft, er derfor uundværlig for mange. Men måske er din aircondition begyndt ikke at køle helt som den plejer? Så kom forbi os til en A/C-service allerede ved første tegn på problemer.

Besøger du et af vores Ketner-værksteder, vil du altid blive mødt af et professionelt team, der er klar til at kaste sig over dit A/C-eftersyn – uanset hvad problemet måtte være.

Ofte ser vi på problemet med det samme, for vi arbejder nemlig ud fra et princip, der hedder ingen ventetid.
Vi informerer altid dig om problemet og påbegynder derefter en A/C-reparation, hvis det er nødvendigt.

Vedligeholdelse, service og reparation af A/C

Der er intet standard svar på, hvor ofte du skal booke tid til et A/C-eftersyn. Lad dog være med at vente til, at der rent faktisk opstår problemer, for det kan meget vel betyde en større reparationsregning. Vælg et regelmæssigt besøg hos Ketner som en del af din rutine til vedligeholdelse af din bil – så er du på den sikre side.

Disse kan være tegn på, at du har behov for en A/C-reparation:

  • Anlægget er ikke længere i stand til at nedkøle kabinen.
  • Anlægget afgiver varm luft.
  • Anlægget afgiver ukendte lyde
  • Anlægget lugter dårligt.
  • Anlægget lækker og der kommer vand ind – eksempelvis ved dine gulvmåtter.

Vent ikke til den varmeste dag på året med et A/C-eftersyn. Vores mekanikere tager sig altid god tid til at gennemgå problemerne med dig og vil vejlede om den bedste og mest økonomiske løsning.

Uanset om du besøger os for en A/C reparation eller oplever problemer med andre komponenter i dit køretøj, er vores team af teknikere til rådighed og klar til at få dig til at føle dig tryg, når du sætter dig ud i din bil for at køre af sted.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Kontakt os i dag og book tid til A/C-service

Kontakt Ketner i dag for at få flere oplysninger om vedligeholdelse, service og reparation af dit A/C-anlæg. Du er meget velkommen til at ringe til os forinden og forklare os problemet, så er vi bedst i stand til hurtigt at hjælpe dig videre. Planlæg en aftale hos det Ketner værksted, der er tættest på dig.

Du finder os i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Herning og Kolding.