Få lavet et professionelt serviceeftersyn af din bils aircondition

Du er sjældent i tvivl, når din aircondition trænger til et serviceeftersyn. Mange dele i din bil er skjulte, og det kan være svært at vurdere, hvornår de trænger til vedligeholdelse – men sådan er det ikke for AC-anlægget.
Du vil hurtigt kunne mærke, når anlægget ikke fungerer så effektivt, som det plejer, ligesom der kan brede sig en ubehagelig lugt i kabinen, når du tænder anlægget. Lider du af allergi, vil det også blive tydeligt for dig, når pollen og andre allergifremkaldende partikler hober sig op i luftkanalerne.

Den gode nyhed er, at du selv kan gøre meget for at holde din aircondition ved lige ved blot at sørge for, at der bliver foretaget service på det. Som tommelfingerregel er det en god ide at få lavet et tjek af din aircondition hvert år og et egentligt serviceeftersyn hvert andet år.

Gode råd til til at passe godt på bilens aircondition

Mellem eftersynene er der flere ting, du kan gøre for at holde dit aircondition-anlæg ved lige og derved mindske risikoen for, at der opstår fejl, og at det slides unødigt. Den vigtigste ting er faktisk at holde gang i anlægget – året rundt. Mange slukker for deres aircondition om vinteren for at spare benzin, men det kan faktisk ikke betale sig.

Når anlægget er slukket længe ad gangen – fx en hel vintersæson – øges risikoen for lækager. Det sker, fordi der ikke løber kølervæske gennem pakningerne og tætningerne i systemet, som derfor kan tørre ud. At spare lidt på benzinen om vinteren kan derfor ende med at blive en dyr affære, fordi det til gengæld kommer til at kræve en reparation af aircondition-anlægget. Med et serviceeftersyn kan du få konstateret, om pakningerne er tætte, og om der sker et tab af kølervæske i systemet.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Book tid til serviceeftersyn af din aircondition i dag

Er det ved at være tid til et serviceeftersyn af din aircondition? Så tøv ikke med at kontakte os. Du er velkommen til at kigge forbi et af vores autoværksteder, som du finder fordelt over hele Jylland. Vores værkførere er altid klar til at tage imod dig til en snak om din bil. Du kan også booke online.