Forlæng bådsæsonen med en bådvarmer

Hos Ketner er vi meget mere end specialister i biler, vi er også eksperter i både og er leverandør af det bedste indenfor bådvarmere. Hos Ketner er vi nemlig autoriseret forhandler af Eberspächer og Webasto, som leverer høj kvalitet, så du får en behagelig komfort på båden.

Som passioneret sejler ved du, at vejret på havet aldrig er til at regne med, og du kan derfor komme ud for, at det skifter meget hurtigt. Dæk dig selv ind og installer en bådvarmer. Så er du sikret en lækker og varm kahyt, som du har lyst til at opholde dig i det meste af året.

Kontakt os i dag og hør nærmere om de bådvarmere, vi har til rådighed hos os. Vi kører også ud med vores servicevogn, hvis der opstår et behov for reparation af din bådvarmer. Så gør vi, hvad vi kan, for at klare det på stedet – ellers afmonterer vi varmeren og reparerer den på vores værksted.

Stor knowhow og ekspertise inden for bådvarmere

Vores teknikere har mange års erfaring med reparation af både, og de har derfor også stor viden om det udstyr, der passer bedst til dine behov. En bådvarmer varmer hurtigt kahytten op til en behagelig temperatur, og sikrer en kontinuerlig opvarmning. Varmeren kører støjsvagt og bruger meget lidt el og brændstof. Hos Ketner finder du både bådvarmere til diesel og el. Tag en snak med vores teknikere om, hvad der er den bedste løsning for dig.

En bådvarmer er nem at montere, og du kan derfor hurtigt være tilbage på vandet igen – blot med en mere behagelig temperatur, så du rigtigt kan nyde lyden af bølgerne og den friske luft omkring dig.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Nyd den ideelle atmosfære ombord med en bådvarmer fra Eberspächer eller Webasto

Med en nyinstalleret bådvarmer kan du opleve skønheden ved vinterhalvåret til havs. Hos Ketner leverer vi både luft-og vandvarmere, der sikrer dig en behagelig komfort. Vores bådvarmere skaber økonomiske, effektive og pålidelige løsninger, så du kan føle dig ekstra godt tilpas, når du er ude at sejle.

På vores værksteder findes der en løsning til ethvert behov. Kontakt os i dag og hør meget mere om pris, montering eller noget helt tredje.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores værksteder.