Ny skræddersyet bilnøgle

Der findes næppe noget, der er mere frustrerende end at mangle en velfungerende nøgle til sin bil. I Aalborg og Kolding tager vi os af dine problemer med det samme, hvis du står og skal have foretaget en reparation af din bilnøgle eller eventuelt mangler en ny. På vores værksteder er vi gearet til at tage os af alle udfordringer, der har med bilnøgler at gøre.

Så kontakt os i Aalborg eller Kolding, så vi kan få løst dit problem med det samme.

Få fat i en ny bilnøgle i en fart

Der findes mange forskellige typer af bilnøgler. På ældre biler er bilnøglens funktion mekanisk, mens nyere bilnøgler er digitalt kodet og udstyret med en chip med startspærre. Derfor kræver det en masse forskelligt udstyr at kunne servicere nøglerne til hele den samlede danske vognpark. Men også på dette område er vi specialister og problemløsere. Vi laver bilnøgler både til private og erhverv. Der er 1740 forskellige kombinationer af fjernbetjeninger på lager, og vi kan skære og kode nøglen med stor fokus på præcision – en service, mange andre ikke kan tilbyde.

Vi er online med de fleste bilfabrikker og kan derfor hurtigt kode en ny nøgle eller fjernbetjening. Der er også mulighed for at få kodet garageåbner ind.

Vores værksteder tager sig af reparation af nøgler af alle forskellige slags og hjælper dig også med en ny nøgle, hvis du har mistet nøglerne, eller din bilnøgle har taget uoprettelig skade. Vi kan desuden tage en kopi af dine eksisterende nøgler, så du er godt hjulpet med et ekstra sæt derhjemme, hvis uheldet en dag skulle være ude. Det kan nemlig være dyrt at få bugseret en bil hen til værkstedet, hvor vi kan aflæse chippen – bare fordi man mangler noget så simpelt som en bilnøgle.

Kontakt os i dag for at få styr på en ny ekstra bilnøgle, så du undgår store problemer i fremtiden.

Typiske eksempler på reparation af bilnøgle

Kontakt os med det samme, hvis din nøgle er brækket, er blevet bøjet eller beskadiget på anden vis. Vi kan skære en ny bilnøgle til dig hurtigt. Vores værksteder er desuden udstyret med avanceret maskineri, der kan aflæse låsesystemer og kode en ny nøgle til dig i en fart, hvis du oplever problemer med en elektronisk nøgle. Hvis én af knapperne på din bilnøgle er gået i stykker, ser vi naturligvis på, om ikke du kan nøjes med en simpel reparation, så du slipper for at skulle betale prisen for en helt ny bilnøgle – og vi sikrer os naturligvis også, om du bare skal have skiftet batteriet.

Vi hjælper dig altid, så det giver bedst mening for dig.