Reparation af stenslag

Det er desværre de fleste af os, der har oplevet irritationen ved at en vildfaren sten er fløjet op på bilruden og har efterladt et generende stenslag lige midt i dit synsfelt som bilist. Det er desværre det, der sker nogle gange – og når det sker, kan det være en rigtigt god ide at få tilset skaden så hurtigt som muligt. For den pris det koster at få repareret et stenslag, er mange gange mindre end den, det koster at få skiftet hele din bils forrude, hvis stenslaget udvikler sig og begynder at slå revner.

Når du kontakter os i forbindelse med, at din rude har fået et stenslag, er vi klar til at foretage en reparation med det samme. Vi fixer almindelige stenslag hurtigt og professionelt på alle vores værksteder. Så tøv ikke med at få taget hånd om sagen, inden det udvikler sig til et større problem.

Få en professionel vurdering af dit stenslag med det samme

Man kan naturligvis godt køre rundt med et lille stenslag. Men spørgsmålet er, hvor lang tid man kan vente før problemet udvikler sig til at være en noget mere ubehagelig størrelse. Ved større stenslag – med revner fra 1-2 mm og opefter – bør du få ruden efterset og skaden udbedret så hurtigt som muligt, da de er meget mere tilbøjelige til at udvikle sig allerede inden for den første uges tid. Jo større et stenslag er, jo større er sandsynligheden for, at det samler snavs og vand, hvilket påvirker revnen i glasset.

Derfor anbefaler vi, at du kommer en tur forbi os, så hurtigt det lader sig gøre, når du har fået et stenslag. Vi ved, at det sjældent er belejligt at skulle en tur til mekanikeren – og ovenikøbet med noget så simpelt som et stenslag. Men hos Ketner har vi ingen tidsbestilling og kan hjælpe dig af med den utryghed, som et stenslag kan give, både hurtigt og effektivt.

Vi ser det som en vigtig del af vores opgave at sørge for, at det er hurtigt klaret.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Det kan du selv gøre, når du får et stenslag

Inden du har mulighed for at komme i kontakt med os, er der et par gode ting, som du kan gøre for at mindske risikoen for at stenslaget udvikler sig til noget større. Hvis du kører roligt, sætter et klistermærke over skaden og begrænser unødig kørsel, er der naturligvis større chance for, at vi kan foretage en reparation af stenslaget, når du kommer ind med dit køretøj. Rystelserne fra kørsel er ofte nok til at forplante sig i ruden og få revnerne omkring stenslaget til at brede sig. Men hvis du er det mindste usikker på, om skaden kan forværres, bør du for din egen skyld kontakte os lige med det samme. Så giver vi dig vores professionelle indsigt i skadens omfang og reparerer den lige på stedet, såfremt det kan lade sig gøre. Og det kan vores dygtige specialister heldigvis i langt de fleste tilfælde.